Hétfőn visszatérhet a világbajnokság óta hiányzó Michael Owen

Vágólapra másolva!
2007.04.28. 12:43
Angol lapértesülések szerint hétfőn pályára léphet Michael Owen, aki a tavalyi németországi labdarúgó-világbajnokságon elszenvedett térdsérülése óta nem szerepelhetett a Newcastle Unitedben. Glenn Roeder vezetőedző elmondása szerint a klasszis visszatérése a hétvégi edzésektől függ, ha problémamentesen végzi a gyakorlatokat, akkor a Reading ellen idegenben mindenképpen szóhoz jut.

„Határozott esély mutatkozik arra, hogy szerepelhet a csapatban. Ha jól mennek majd a dolgok a hétvégi edzéseken, s nem látok okot arra, hogy ne így történjen, akkor senki se lepődjön meg hétfőn este, hogy Michael Owen is zerepehez jut” – jelentette ki Roeder.

Az angol média kiszámolta, Michael Owen háromszáztizennégy napos szünet után szerepelhet ismét hivatalos összecsapáson. De ennél jóval megdöbbentőbb, hogy a Newcastle United arénájában, a St. James’ Parkban legutóbb 2005. december 10-én (!!!) futballozhatott. Owen tavalyelőtt került a „szarkákhoz”, s 2005 ősze óta mindössze négy hazai találkozón futhatott ki a pályára, s összesen csupán tizenegy összecsapáson segíthette mostani klubját…

Az angol média reméli, Owen olyannyira formába lendül, hogy a válogatottba is visszatérhet június 1-jén a brazilok ellen. A szigetországi együttes öt nappal később Észtországban szerepel Európa-bajnoki selejtezőn, talán a klasszissal a soraiban.

„Imádja a válogatottbeli mérkőzéseket, de a fontossági sorrendben nem Anglia áll az első és a Newcastle United a második helyen. Mindig a klubé lesz az elsőbbség, nagyon várjuk már, hogy Michael ismét játszhasson a csapatban” – szögezte le Glenn Roeder.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik