Sevcsenko Londonba „csábítja” Ancelottit

Vágólapra másolva!
2007.01.17. 10:21
Andrij Sevcsenko arra számít, hogy Jose Mourinho vezetőedző legkésőbb nyáron elhagyja a Chelsea labdarúgócsapatát, ezért már utódot is „ajánlott” barátjának Roman Abramovics klubtulajodonosnak. A Daily Mirrror értesülése szerint az ukrán csatár a jelenleg még az AC Milannál dolgozó Carlo Ancelottit ajánlotta az orosz multimilliárdos figyelmébe.

„Roman, ki kellene nyitnod Carlo előtt a Stamford Bridge ajtaját! Ő a legmegfelelőbb edző a posztra, ő a mi emberünk” – „idézte” a lap Andrij Sevcsenkót, aki tavaly nyáron került a londoni Kékekhez az AC Milantól, de egyelőre nem váltotta be a reményeket, s az utóbbi időben alig került a kezdőcsapatba.

Szavazás

Ön szerint távozik-e a nyáron Jose Mourinho a Chelsea-től?

Írja be az itt látható számot!
Jose Mourinho jövőjéről az elmúlt hetekben számos találgatás látott napvilágot, s sokan kész tényként kezelik, hogy három év után elhagyja a Chelsea-t. Egyes lapértesülések a Real Madriddal, mások az AC Milannal és az Internazionaléval hozták hírbe.

Az sem meglepő, hogy jelenlegi csapatának néhány játékosa nem szeretne új trénerrel dolgozni, a napokban John Terry csapatkapitány be is jelentette, szükség esetén a klub legfelsőbb vezetéséhez fordulnak Mourinho megtartása érdekében.

A lap másik híre szerint Ancelotti sorsa már eldőlt Milánóban, hat év után távozik, így akár az is előfordulhat, hogy a Chelsea-nél köt ki. Helyére az FC Barcelonánál tevékenykedő Frank Rijkaard és a holland válogatott szövetségi kapitánya, Marco van Basten „pályázik” a legnagyobb eséllyel.

Adriano Galliani alelnök a napokban el is árulta, csak olyan szakember jöhet szóba a piros-feketéknél, aki korábban játékosként nagy sikereket ért el a csapattal. A két holland sportemberre tökéletesen illik a „leírás”, lévén kulcsemberei voltak az AC Milan bő másfél évtizeddel ezelőtti aranycsapatának.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik