Gera Zoltánt most a Portsmouth igazolná

Vágólapra másolva!
2006.10.10. 11:22
Másfél millió brit fontot fizetne Gera Zoltánért az angol első osztályú Portsmouth – írja internetes oldalán a Daily Mirror című bulvárlap. A 39-szeres válogatott játékos a második vonalban szereplő West Bromwich Albion játékosa, és a 2007–2008-as idény végéig van szerződése. Gerát pontosan 1,5 millióért igazolták 2004 júliusában.
Gera Zoltán árfolyama a jelek szerint nem nőtt az utóbbi néhány hónapban
Gera Zoltán árfolyama a jelek szerint nem nőtt az utóbbi néhány hónapban
Gera Zoltán árfolyama a jelek szerint nem nőtt az utóbbi néhány hónapban
Gera Zoltán árfolyama a jelek szerint nem nőtt az utóbbi néhány hónapban

"A Portsmouth másfél millió fontos támadást tervez Gera Zoltánért, hogy a West Bromwich Albion újra a Premiershipben játszhasson" – írja a Daily Mirror című nagypéldányszámú angol napilap weboldala.

Gera – aki jelenleg a máltai együttes ellen készül a válogatottal – már többször elmondta: szeretne távozni a birminghami együttestől, mert ismét az angol élvonalban szeretne játszani. A West Brom a 2004–2005-ös és a 2005–2006-os idényben a Premier League tagja volt, ám kiesett, így most a második vonalban szerepel.

„Sokan kérdezgetik, miként tudok együtt élni azzal a tudattal, hogy a másodosztályban játszom – mondta még korábban a 39-szeres válogatott labdarúgó. – Ez a helyzet elég nehéz számomra. Számtalanszor hangoztattam, hogy a Premiershipben szeretnék játszani, mert úgy gondolom, ott lenne a helyem. Mindazonáltal profi játékos vagyok, és fontos számomra a klubom, magától értetődő tehát, hogy a mérkőzéseken a legjobb teljesítményt próbálom nyújtani.”

Szüretelni vittük az MTK-s támadókat


Gólszüret után irány a szőlő! A Képes Sport stábja szüretre vitte az MTK három fiatal támadóját,Kanta Józsefet, Hrepka Ádámot és Németh Krisztiánt. Az exkluzív képekkel illusztrált riportból kiderül, nemcsak a focihoz értenek, a metszőollóval is remekül bánnak. Részletek a szerdán megjelenő KS-ben!
Másutt így fogalmazott: „Természetesen nem vagyok boldog ebben a helyzetben, de igyekszem mindent pozitívan felfogni, és fel sem vetődött bennem, hogy bármilyen negatív eszközzel harcoljak ez ellen, bármilyen trükkel próbáljam rábírni a vezetőket az elengedésemre."

"Tudom, lennének lehetőségek arra, hogy megkíséreljem kikényszeríteni az eladásomat, de ez nem az én stílusom. Teszem tovább a dolgomat, de azt senki nem várhatja el tőlem, hogy elégedett legyek a helyzetemmel. Szerintem nincs olyan labdarúgó, aki legyint, ha a Premier League csapatai hívják, és azt mondja, hogy jó nekem a Championshipben. Ezt én sem vagyok képes megtenni, de nagyon bízom benne, hogy a lehető legrövidebb időn belül ismét az első osztályban léphetek majd pályára.”

A nyár elején az első osztályú Wigan Athletic jelentkezett be Gera Zoltánért, de az 1,75 millió fontos (670 millió forintos) ajánlat nem nyerte el a vezetők tetszését.

„Gera Zoltánt még két évig szerződés köti hozzánk, és garantálom, nem megy sehová!" – jelentette ki az akkori vezetőedző (menedzser), Bryan Robson, aki azonban szeptember 18-án távozott a kispadról.

Robson távozása valószínűleg nem sokat változtat majd a klub vezetőinek hozzáállásán, és nem mozdítja előre Gera Zoltán ügyét az sem, hogy a Portsmouth mostani ajánlata rosszabb annál, mint amit a Wigan tett a nyár elején.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik