Videó: LeBron James megkönnyezte Kobe Bryant elvesztését

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.01.27. 10:42
null
LeBron James és Kobe Bryant a 2012-es olimpián Londonban (Fotó: AFP)
Az NBA egyik, ha nem a legnagyobb aktív sztárjához, LeBron Jameshez is eljutott a letaglózó hír: Kobe Bryant és lánya, Gianna Maria vasárnap helikopter-baleset következtében elhunyt. A Los Angeles Lakers szombaton még Philadelphiában (Bryant szülővárosában) játszott, ám mire a csapat visszaért Kaliforniába, már nem a vereség miatt voltak szomorúak a játékosok.

 

LeBron James a szombati, Philadelphia 76ers elleni vesztes (108–91) mérkőzésen még éppen Kobe Bryantet előzte meg az NBA örökös pontlistáján – Bryant élete utolsó Twitter-bejegyzésében gratulált is neki –, ám vasárnap a Los Angeles Nemzetközi Repülőtér betonjára érkező kosarasok már szomorúan ölelkezve gyászolták az egykori Lakers-játékost.

Jamest különösen megviselte a hír: Bryant és James jó kapcsolatot ápolt egymással, mindkettejüket az NBA legnagyobbjai között emlegetik. A 35 éves szupersztár a felvételek tanúsága szerint megkönnyezte barátja, mentora elveszítését.

KXAN News on Twitter

LBJ REACTS: Lebron James was seen crying and hugging teammates after the Lakers' team plane landed Sunday. James passed Kobe Bryant for third on the NBA's all-time points list last night. https://t.co/hTnvPBX2Uw https://t.co/PcCECggxRq



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik