Super Bowl: „Ha nyer a Pats, Gisele Bündchen ráveheti Bradyt a visszavonulásra”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.03. 16:01
Február 3-án (magyar idő szerint már 4-én hajnali fél 1-kor) a New England Patriots és a Los Angeles Rams csap össze egymással a Vince Lombardi-trófeáért Atlantában. Idehaza a 2019-es Super Bowlt is a Sport Tv-n követhetjük végig, Faragó Richard immár tizenharmadszor kommentálja a helyszínről a döntőt, míg Buday Zoltán először utazik ki szakkommentátorként. Még itthon beszélgetett vele az NSO Tv stábja, többek között Tom Bradyről. 




Nyilván az LIII. Super Bowl előtt sokakat foglalkoztat, hogy vajon Tom Brady visszavonul-e a döntő után, vagy 41 évesen érez magában annyi erőt, hogy nekivágjon a következő szezonnak. Faragó Richard szerint a következő forgatókönyvek elképzelhetők.



Nyilván az LIII. Super Bowl előtt sokakat foglalkoztat, hogy vajon Tom Brady visszavonul-e a döntő után, vagy 41 évesen érez magában annyi erőt, hogy nekivágjon a következő szezonnak. Faragó Richard szerint a következő forgatókönyvek elképzelhetők.

„Én is gondolkoztam ezen, hiszen mindig hajtogatja, hogy még egy év, még a következő év, s nemrég elmondta, hogy 2019 biztos, de ő még tovább számol. Azért ha meglenne neki a hatodik gyűrű, akkor még mit akar elérni? És annál tökéletesebb befejezést, hogy a Rams ellen megnyerte az elsőt, majd a hatodikat, körbeér az egész pályafutásod, nem tudom, nem lenne ez így csábító számára... Lehet, hogy Gisele Bündchen komolyan meggyőzné, hogy figyelj, Tom, ennél magasabbra már nem juthatsz el. Úgyhogy, bennem is felvetődött, hogy az utolsó meccse lesz.”

Buday Zoltán úgy véli, ha kikap a Patriots, akkor biztosan nem vonul vissza, és ha nyer, akkor is a folytatás mellett dönthet. A Sport Tv szakkommentátora nagyobb esélyt lát Rob „Gronk” Gronkowski visszavonulására. Arra voltunk kíváncsiak szerinte Brady mitől tud még 41 évesen is ilyen magas szinten játszani?

„Egyrészt fizikailag meg tudta tartani a kondícióját, másrészt ő is többször elmondta, könnyebb neki a játék ebben a korban. Sok újat már nem fognak neki mutatni, míg a 24-25 éves irányítóknak minden meccs egy új kihívás. Szóval, mentálisan biztosan nem lesz gondja, mert előre tudja, mit csinál ellene a védelem, s amíg fizikailag is bírja ellenük, addig csúcsformában lesz.”

Videónkban a Sport Tv helyszínről közvetítő két munkatársa arról is beszélt, hogy a Super Bowl előtt kivel készítenénk szívesen interjút, illetve lesz-e meglepetésembere az atlantai döntőnek.

NFL 2018, RÁJÁTSZÁS
WILD CARD MÉRKŐZÉSEK (2019. január 5. –január6.)
AFC
Houston Texans (3.)–Indianapolis Colts(6.)
7–21
Baltimore Ravens (4.)–Los Angeles Chargers(5.)17–23
NFC
Chicago Bears(3.)–Philadelphia Eagles(6.)15–16
Dallas Cowboys(4.)–Seattle Seahawks(5.)24–22
KONFERENCIA-ELŐDÖNTŐK (2019.január12. –január13.)
AFC
Kansas City Chiefs(1.)–Indianapolis Colts (6.)31–13
New England Patriots(2.)–Los Angeles Chargers (5.)41–28
NFC
New Orleans Saints(1.)–Philadelphia Eagles (6.)20–14
Los Angeles Rams(2.)–Dallas Cowboys (4.)30–22
KONFERENCIADÖNTŐK (2019.január20. –január21.)
AFC
Kansas City Chiefs (1.)–New England Patriots(2.)31–37 – h.u.
NFC
New Orleans Saints (1.)–Los Angeles Rams(2.)23–26 – h.u.
SUPER BOWL 53 (2019. február 4.)
New England Patriots(2.)–Los Angeles Rams(2.)0.30
*Mercedes-Benz Stadium (Atlanta, Georgia)
A rájátszás összes mérkőzését élőben közvetíti a Sport Tv.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik