NHL: a Pittsburgh ellen ért véget a Ducks jó sorozata – videó

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.11.08. 07:31
null
Az Anaheim Ducks hazai pályán kapott ki a Pittsburgh Penguinstől (Fotó: Getty Images)
A Philadelphia Flyers ellen megszerezte idénybeli első győzelmét a San Jose Sharks, míg a Pittsburgh véget vetett az Anaheim Ducks hatmeccses győzelmi sorozatának az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) magyar idő szerint szerdai játéknapján.

 

A Carolina Hurricanes ugyan kétszer is vezetett a Buffalo ellen, végül csak hosszabbítás után,Martin Necas góljával tudta felülmúlni a Sabrest. A Hurricanesnek ez volt 13 meccs alatt a negyedik hosszabbításban szerzett győzelme.


Nem döntött a rendes játékidő az Arizona Coyotes–Seattle Kraken mérkőzésen sem. A hazaiaknál Clayton Keller hiába lőtt két gólt, a Krakennek mindig volt válasza. A szétlövés során azonban a Seattle egy gólt sem szerzett, így Nick Bjugstad találata győzelmet jelentett az Arizona számára.


 

A Pittsburgh Penguins Radim Zohorna és Sidney Crosby góljaival véget vetett az Anaheim Ducks hat mérkőzés óta tartó győzelmi sorozatának. A Tampa Bay Lightning már az első harmadban szerzett négy találattal lerendezte a Montreal elleni mérkőzést, a Canadiens háromgólos hajrája már csak a szépítésre volt elég.

Nem volt kérdéses a New York Rangers győzelme sem a Detroit ellen. A két gólt szerző Vincent Trochek vezérletével 5–0-s vezetés birtokában fordultak a felek a záró etapra. A Red Wings ugyan gyors három góllal szépített, azonban igazán szorossá nem tudta tenni a mérkőzés végét.


A játéknap legtöbb gólját hozó mérkőzést Coloradóban játszották. Az Avalanche 40 perc után 3–3-as döntetlenre állt a New Jersey Devils ellen, az utolsó harmadban azonban csak a hazaiak voltak eredményesek, méghozzá háromszor is, így végül magabiztos denveri győzelem született.

NHL
ALAPSZAKASZ
Carolina Hurricanes
–Buffalo Sabres 3–2 – hosszabbítás után
Montreal Canadiens–Tampa Bay Lightning 3–5
New York Islanders–Minnesota Wild 2–4
New York Rangers–Detroit Red Wings 5–3
St. Louis Blues–Winnipeg Jets 2–5
Arizona Coyotes–Seattle Kraken 4–3 – szétlövés után
Calgary Flames–Nashville Predators 4–2
Anaheim Ducks–Pittsburgh Penguins 0–2
Colorado Avalanche–New Jersey Devils 6–3
San Jose Sharks–Philadelphia Flyers 2–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik