Argentína: Carlos Tévez kórházba került

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.04.24. 13:10
Independiente v River Plate - Copa de la Liga Profesional 2024
Carlos Tévez mellkasi fájdalmak miatt került kórházba (Fotó: Getty Images)
Mellkassi fájdalmak miatt kórházba került Carlos Tévez, az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Independiente vezetőedzője. A korábbi kiváló argentin válogatott támadó állapota a közeli ismerősök szerint nem súlyos, hamarosan újra csatlakozhat csapata edzéseihez.

Ijesztő hírek láttak napvilágot kedden este Carlos Tévez egészségügyi állapotáról. A korábbi 76-szoros argentin válogatott labdarúgó – aki jelenleg az Independiente vezetőedzője – mellkasi fájdalmakra panaszkodott, emiatt az egyik Buenos Aires-i kórházba kellett szállítani. A Daily Mail helyi forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy a 40 éves Tévez egészségügyi állapota a túlzott stressz miatt romlott meg az elmúlt napokban. 

Az orvosok azóta több vizsgálatot is elvégeztek Tévezen, és szerencsére úgy tűnik, nincs nagyobb baj, az első eredmények ugyanis kielégítőek voltak. Ezt a Tévezhez közel álló ismerősök, barátok is megerősítették, így ha minden jól megy, szerdán már el is hagyhatja a kórházat és visszatérhet csapatához.

Az Independiente X-oldalán hivatalos közleményt is kiadott Tévez állapotáról: „Vezetőedzőnk, Carlos Tévez mellkasi fájdalmak miatt került a San Isidro-i La Trinidad Szanatóriumba. Elvégezték a szükséges orvosi vizsgálatokat, amelyek kielégítőek voltak. Holnap (szerdán – a szerk.) még egy előre tervezett vizsgálatsorozat következik” – írták. 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik