NHL: kétmeccses előnyben a Rangers és a Panthers

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.04.24. 07:49
Washington Capitals v New York Rangers - Game Two
A New York Rangers kétmeccses előnybe került a Washington Capitals ellen (Fotó: Getty Images)
Négy mérkőzést rendeztek helyi idő szerint kedden az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) negyeddöntőjében: a haza találkozók után 2–0-s előnybe került a New York Rangers és a Flordia Panthers, míg a Colorado Avalanche és a Nashville Predators idegenben győzött, ezzel kiegyenlített a párharcban.

A New York Rangers és a Florida Panthers második hazai találkozóját is megnyerte a Washington Capitals és a Tampa Bay Lightning ellen, így mindkét csapat 2–0-ra vezet a négy győzelemig tartó párharcban. New Yorkban Mika Zibanejad és Vincent Trocheck egy góllal és egy gólpasszal zárta az estét, nekik köszönhetően a Rangers 4–3-ra megnyerte a találkozót. Floridában a hazai csapat már 2–0-ra is vezetett, de innen kiegyenlített a Tampa. Jöhetett a hosszabbítás, ahol Carter Verhaeghe gólja döntött, így a Florida végül második hazai meccsét is megnyerte a Lightning ellen.

Nyugaton a Colorado visszavágott a Winnipegnek a 7–6-os vereségért, és egy újabb gólgazdag találkozón 5–2-re győzött idegenben. Az Avalanche legjobbja a finn Artturi Lehkonen volt, aki egy gólt és egy gólpasszt is jegyzett a Jets ellen. A másik nyugati meccsen a Nashville Predators is idegenben egyenlített, miután 4–1-re megverte a Vancouver Canucksot. 

NHL
NEGYEDDÖNTŐK, 2. MÉRKŐZÉSEK
KELETI FŐCSOPORT
New York Rangers–Washington Capitals 4–3
Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása: 2–0 a Rangers javára
Florida Panthers–Tampa Bay Lightning 3–2
Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása: 2–0 a Panthers javára
NYUGATI FŐCSOPORT
Winnipeg Jets–Colorado Avalanche 2–5
Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása: 1–1
Vancouver Canucks–Nashville Predators 1–4
Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása: 1–1

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik