Férfi vízi: lerobbant a Dubrovnikból hazafelé tartó Szolnok busza – fotók

Vágólapra másolva!
2018.11.22. 12:40
Nem elég, hogy a Szolnoki Dózsa szerdán egygólos vereséget szenvedett a Jug Dubrovnik vendégeként a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában, a hazaúton meghibásodott a csapatot szállító autóbusz – erről Nagy Viktor, a Dózsa válogatott kapusa számolt be a közösségi oldalán.

Mint ismert, a 2017-es BL-győztes szerdán 8–7-re kikapott Dubrovnikban.

Nagy Viktor, a szolnokiak 34 éves kapuvédője a hivatalos közösségi oldalán csalódottan értékelte a találkozót, sőt a játékvezetéssel sem volt elégedett – finoman szólva.

A világbajnok pólós csütörtökön fényképes bejegyzésben jelezte, hogy a csapatbusz elfüstölte magát hazafelé. 8–7-re kikapott Dubrovnikban.

Nagy Viktor, a szolnokiak 34 éves kapuvédője a hivatalos közösségi oldalán csalódottan értékelte a találkozót, sőt a játékvezetéssel sem volt elégedett – finoman szólva.

A világbajnok pólós csütörtökön fényképes bejegyzésben jelezte, hogy a csapatbusz elfüstölte magát hazafelé.

A Dubrovnikba vezető út is kalandosra sikeredett. A szolnokiakat szállító repülőgép Tivat helyett Podgoricában szállt le vihar miatt, onnan több mint háromórás buszút vezetett a mérkőzésnek otthont adó városba.



A Szolnok legközelebb vasárnap ugrik vízbe, az ob I-ben a Miskolc vendége lesz.

FÉRFI VÍZILABDA
BAJNOKOK LIGÁJA
B
-CSOPORT
Jug Dubrovnik (horvát)–Szolnoki Dózsa 8–7 (3–1, 1–3, 2–3, 2–0)

Dubrovnik. V: Naumov (orosz), Koryzna (lengyel)
JUG:
POPADIC – MACAN, Fatovic 1, Loncar 1, Jokovic 1, García Gadea, Lozina, MERKULOV 2, Zuvela, Krzic, Benic 1, Papanasztasziu 2. Edző: Vjekoslav Kobescak
SZOLNOK: NAGY V. – Bátori 2, Prlainovics 1, Angyal, Jansik D., M. Alekszics 1, ZALÁNKI 3. Csere: Kis G., V. Rasovics, Lazics, Teleki, Szatmári. Edző: Zsivko Gocics
Gól – emberelőnyből: 14/4, ill. 8/5
Kipontozódott: Bátori (29. p.)
MESTERMÉRLEG

Vjekoslav Kobescak: – Nagy Viktor remekül védett, jelentősen megnehezítette a dolgunkat. A minimális különbséget az jelentette a csapatok között, hogy mi a mérkőzés végéhez közeledve is fokozni tudtuk az iramot. A közönségnek jelentős szerepe volt a győzelemben, sokat jelentett a támogatásuk a hajrában.
Zsivko Gocics: – Kiegyenlített mérkőzés volt, bármelyik fél javára eldőlhetett volna, sajnos ezúttal nem mi a javunkra dőlt el. Természetesen nem örülünk a vereségnek, de a csapat becsülettel küzdött, és kihozta magából a maximumot. Versenyben voltunk az első perctől az utolsóig, minden játékosom motivált volt, és ezt az eredmény ellenére is jó volt látni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik