Gyöngyösi András helyét Kásás Zoltán veszi át a Szegednél

Vágólapra másolva!
2008.02.26. 21:26
Közös megegyezéssel szerződést bontott egymással a Szeged-Beton VE vízilabdacsapata és Gyöngyösi András edző. A Csongrád megyeiek már megtalálták a szakember utódját, Kásás Zoltán készíti fel szerdától az együttest.
Gyöngyösi András otthagyta a Szegedet
Czagány Balázs
Gyöngyösi András otthagyta a Szegedet
Gyöngyösi András otthagyta a Szegedet
Czagány Balázs
Gyöngyösi András otthagyta a Szegedet

KÁSÁS ZOLTÁN NYILATKOZATA

"A bajnokság végéig szól a szerződésem. Az előrelépést, a sikert nyilván az jelentené, ha döntőt tudnánk játszani. Ehhez az alapszakaszból hátralévő mérkőzések közül kettőn kell igazán a jó eredmény: márciusban előbb a Honvéd, majd a Vasas látogat Szegedre" - mondta az újdonsült szakvezető az MTI-nek.
Gyöngyösi András a 2004/2005-ös szezonban vette át a Szeged együttesét, és első szezonjában bronzéremig, a következő két bajnokságban pedig negyedik helyig vezette a klubot.

Az idei pontvadászatban harmadik helyen áll a csapat, de ezt a szezont már nem Gyöngyösivel fejezi be a gárda, hiszen közös megegyezéssel szerződést bontott a szakember és a klubvezetés. A csapat 17 forduló alatt 15 győzelmet és két vereséget ért el.

A két fél nem kommentálta a válást, mindössze annyit lehet tudni, hogy Kásás Zoltán irányítja majd a szegedieket.

Kásás Zoltán jelenleg Kemény Dénes szövetségi kapitány segítőjeként dolgozik a válogatott mellett, klubszinten a hódmezővásárhelyi utánpótlás-együtteseknél edzősködik.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik