Vízilabda: Szegeden Nagy Viktor és Varga Tamás is megsérült

Vágólapra másolva!
2007.09.18. 09:48
Bár a csapatok egytől egyig dicsérték a múlt hét végi szegedi FILA-kupa nemzetközi férfi vízilabdatornát, néhány pólósnak nem csak pozitív emlékei lehetnek a versenyről.
Varga Tamásnak megsérült a szaruhártyája
Varga Tamásnak megsérült a szaruhártyája
Varga Tamásnak megsérült a szaruhártyája
Varga Tamásnak megsérült a szaruhártyája

Nagy Viktor, a bajnok Vasas válogatott játékosa például már az odaúton „megsérült”. A piros-kékek ezúttal nem busszal, hanem autókkal utaztak a helyszínre, és amikor Nagy az egyik pihenőnél kiszállt a gépkocsiból, érezte, becsípődött a dereka.

Bár a hátralevő, rövidebb távra már hátraült, sokat nem segített, biztonsági okokból az első két napon nem szállt vízbe.

A horvát Jug Dubvornik ellen aztán csak egy negyedet pólózhatott, mivel egy rossz mozdulat következtében megrándult a válla, a súlyosabb sérülés elkerülése miatt nem erőltette tovább a játékot.

„Jobban vagyok, alig érzek fájdalmat, és a pihenőnap sem jött most rosszul – mondta hétfőn Nagy Viktor. – Ha a keddi edzésen ismét érzem a sérülésem, majd konzultálok a csapatorvossal, de jelenleg szinte biztos, hogy vízben lehetek a szombati, Újpest elleni mérkőzésen.”

Nagy Viktorral ellentétben Varga Tamás csak a vasárnapi játéknapot hagyta ki, mivel a szombati, Dubrovnik elleni összecsapáson belenyúltak a szemébe, és megsérült a szaruhártyája.

„Vasárnap este megmostam az arcomat, belement a szemembe egy kis víz, de még ettől is borzasztóan fáj” – mondta a világbajnok játékos.

„Homályosan látok, kedden megyek vissza a szemészetre, remélem, nem lesz semmi probléma. Ha minden jól alakul, csütörtökön már tréningezhetek, és az első fordulóban játszhatok a BVSC ellen.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik