Paris Hiltonnak nem elég zöld a fű a focipályán

Vágólapra másolva!
2010.07.05. 19:01
null
Paris Hilton (balra) megint bajba került (Fotók: Action Images)
Paris Hiltont letartóztatták Dél-Afrikában a Brazília–Hollandia mérkőzés után marihuána fogyasztás gyanújával, de a rögtön ítélő bíróság végül szabadon engedte az amerikai sztárt.

„Paris Hiltont kihallgatták ugyan a rendőrök marihuána fogyasztás miatt, de az egész csak félreértés volt – tájékoztatta a közvéleményt Hilton egyik sajtósa. – Ejtették ellene a vádat, és nem lesz folytatása az ügynek."

Hiltont a Brazília–Hollandia negyeddöntő után tartóztatták le. A szállodalánc-örökös a dél-afrikai Port Elizabeth városában tartott bírósági meghallgatáson megszeppentnek tűnt, miközben egy bézs kardigánt, csizmát és zöld nadrágot viselt.

A vizsgálóbíró szabadon engedte a hírességet – aki a Twitterén közzétett bejegyzés szerint előző nap érkezett Dél-Afrikába a sleppjével.

Paris Conrad Hiltonnak, a Hilton szállók alapítójának dédunokája már nem először keveredik bajba: 2007 júniusában három hetet töltött egy Los Angeles-i börtönben, mert megszegte a próbaidejének – amelyet egy korábbi ittas vezetéséért kapott – feltételeit.

A papírvékony, szőke modell, színésznő, énekesnő, reality-sztár, divattervező azóta visszafogottabban él, de még így is sokszor kerül a címlapokra, bármit is csinál.

A fotósok Port Elizabethben is lencsevégre kapták a sztárt (hátul), ahogy éppen a bíróságra viszik
A fotósok Port Elizabethben is lencsevégre kapták a sztárt (hátul), ahogy éppen a bíróságra viszik
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik