UP-info utanpotlassport.hu 2020.01.11 21:18 Frissítve: 2020.01.11 21:55

Foci: Szoboszlai Dominik nem vált klubot a téli átigazolási időszakban

Több honlap is arról számolt be, hogy – a folyamatos érdeklődés ellenére – nem vált klubot a Red Bull Salzburg mindössze 19 éves magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik, akinek a kivásárlási árát immár 15 millió euróra taksálja a legnagyobb játékospiaci értékekkel fogalkozó portál, a transfermarkt.com.

Úgy tűnik, Szoboszlai Dominik egyelőre marad Salzburgban Fotó: Twitter

Úgy tűnik, Szoboszlai Dominik egyelőre marad Salzburgban  •  Fotó: Twitter

A Red Bull Salzburg még mindig csak 19 éves magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik meggyőzően teljesít az évadban. Az osztrák Bundesligában 13 meccsen két gólt és három gólpasszt jegyzett, míg a Bajnokok Ligájában hat mérkőzésen egy-egy gól és assziszt fűződik a nevéhez. A játékospiaci értékekkel fogalkozó transfermarkt.com december 16-án 12 millió euróról 15-re emelte a fiatal becsült kivásárlási árát.

Szoboszlai menedzsere, Esterházy Mátyás szerint az ifjú nem vált klubot a téli átigazolási időszakban – írja az MTI.

A szakember az M4 Sport Átigazolás című műsorában arról beszélt, Dominik fejlődése szempontjából jó helyen van az osztrák csapatban. Hozzátette, rengeteg klub érdeklődik a futballista iránt – főként az első számú európai kupasorozatban, illetve a nemzeti csapatban mutatott játéka után –, de fontos, hogy neki és a menedzsmentnek konkrét elképzelése van a karrierjét illetően, nem szeretnének letérni a megkezdett útról.

Hozzátette, amikor a Salzburgba szerződött, az megfontolt döntés volt, és ilyen lesz az is, amikor eljön az ideje a továbblépésnek − említi a 24.hu.

További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
2020.07.23 16:35:17

Utánpótlássport Bruckner Vince utanpotlassport.hu

„Ebben a csapatban a vizet hordani vagy az időkérést meghallgatni is hatalmas dolog” – mondja az FTC 17 éves kézilabdázója, a felnőttekkel készülő Ballai Borbála, aki azt is elárulja, kitől tanulta a legtöbbet a nagyok között.

2020.07.20 14:55:15

Utánpótlássport B. Z. utanpotlassport.hu

A HISZEK Benned Sport Program második alprogramjának legújabb, ötödik ütemében 250 millió forintot osztanak szét a kis és közepes sportszervezetek között.

2020.07.17 20:07:16

Utánpótlássport K. B. utanpotlassport.hu

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökének, Kulcsár Krisztiánnak a véleményét kértük az után, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) kongresszusa elfogadta a 2022-es dakari ifjúsági olimpia négyéves halasztásáról szóló javaslatot.

2020.07.16 15:57:01

Utánpótlássport Bruckner Vince utanpotlassport.hu

Nemcsak az NB I-es csapatban, hanem a dunaújvárosi utánpótlásban is szerepet vállal a visszatérő Bulath Anita. A 106-szoros válogatott irányítót a számára nem is annyira ismeretlen feladatról kérdeztük.

2020.06.08 14:13:15

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

Kovács Bálint, a H-Moto Team 18 éves gyorsaságimotorosa harmadik lett a cseh bajnokság elmúlt hétvégén rendezett brnói fordulójának első futamán.