UP-info utanpotlassport.hu 2020.01.11 21:18 Frissítve: 2020.01.11 21:55

Foci: Szoboszlai Dominik nem vált klubot a téli átigazolási időszakban

Több honlap is arról számolt be, hogy – a folyamatos érdeklődés ellenére – nem vált klubot a Red Bull Salzburg mindössze 19 éves magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik, akinek a kivásárlási árát immár 15 millió euróra taksálja a legnagyobb játékospiaci értékekkel fogalkozó portál, a transfermarkt.com.

Úgy tűnik, Szoboszlai Dominik egyelőre marad Salzburgban Fotó: Twitter

Úgy tűnik, Szoboszlai Dominik egyelőre marad Salzburgban  •  Fotó: Twitter

A Red Bull Salzburg még mindig csak 19 éves magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik meggyőzően teljesít az évadban. Az osztrák Bundesligában 13 meccsen két gólt és három gólpasszt jegyzett, míg a Bajnokok Ligájában hat mérkőzésen egy-egy gól és assziszt fűződik a nevéhez. A játékospiaci értékekkel fogalkozó transfermarkt.com december 16-án 12 millió euróról 15-re emelte a fiatal becsült kivásárlási árát.

Szoboszlai menedzsere, Esterházy Mátyás szerint az ifjú nem vált klubot a téli átigazolási időszakban – írja az MTI.

A szakember az M4 Sport Átigazolás című műsorában arról beszélt, Dominik fejlődése szempontjából jó helyen van az osztrák csapatban. Hozzátette, rengeteg klub érdeklődik a futballista iránt – főként az első számú európai kupasorozatban, illetve a nemzeti csapatban mutatott játéka után –, de fontos, hogy neki és a menedzsmentnek konkrét elképzelése van a karrierjét illetően, nem szeretnének letérni a megkezdett útról.

Hozzátette, amikor a Salzburgba szerződött, az megfontolt döntés volt, és ilyen lesz az is, amikor eljön az ideje a továbblépésnek − említi a 24.hu.

További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
2020.02.09 12:37:14

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

Az ifjúsági ergométeres kontinensviadal után a párizsi világbajnokságon is megvillantotta klasszisát az Arrabona Evezős Klub 18 éves versenyzője, Siska Bettina, elvégre 500 méteren új egyéni csúccsal a dobogó második fokára állt fel, s nevelőedzője, Halmainé Mészáros Éva szerint immár „stabilan hozza, amit tud".

2020.02.02 16:06:15

Utánpótlássport Munkatársainktól utanpotlassport.hu

Számos utánpótlássikerről adunk hírt, ám jól tudjuk: ezek még nem garantálják a fényes felnőttpályafutást. Most az érem másik oldalát vizsgáltuk meg: olyan sportolókkal beszéltünk, akik utánpótláskorúként nem arattak nagy sikereket, de későn érő típusként szép pályafutást építettek.

2020.01.24 19:06:14

Utánpótlássport B. Z. utanpotlassport.hu

A junior vb- és Eb-, továbbá U23-as Eb-győztes cselgáncsozó, Özbas Szofi és a felnőttvilágbajnok kajakos, Kopasz Bálint lett 2019 legjobb utánpótláskorú sportolója. Mindez a tizenkilencedik alkalommal megrendezett Héraklész Díjátadó Gálán derült ki pénteken.

2020.01.23 19:06:14

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

Elképesztő teljesítménnyel nyerte meg Pekler Zalán a junior légpuskások 10 m-es müncheni versenyét. A komáromi sportlövő jobbat lőtt, mint a világcsúcs (országos csúcsot ért el), ezek után azt kérdeztük tőle, mégis hogyan csinálta.

2020.01.14 21:07:01

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

Elstartolt a junior leánykosarasok bajnokságának felsőházi rájátszása, amelyben a Csata DSE, a DVTK Akadémia és a Vasas Akadémia hozta ez idáig minden meccsét. A miskolciak eddig két mérkőzésből kétszer nyertek ugyanolyan arányú különbséggel: 68−67-re verték az NKA Pécs és a BEAC-Újbuda KA alakulatát is.