Strandkézilabda: negyeddöntős a magyar leányválogatott a mauritiusi U17-es vb-n

utanpotlassport.hu utanpotlassport.huutanpotlassport.hu utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.13. 15:53
Címkék
A középdöntőben is folytatja remek sorozatát a magyar leányválogatott a mauritiusi U17-es strandkézilabda-világbajnokságon. Pinizsi Zoltán tanítványai eddig négyből négy mérkőzést nyertek, és egyre közelebb kerülnek az ifjúsági olimpiai kvalifikációhoz is.

Bruckner Vince A csoportkör után a középdöntőkkel folytatódott a mauritiusi U17-es strandkézilabda-világbajnokság. Ahogyan arról beszámoltunk, a magyar leányválogatott hibátlanul zárta a torna első szakaszát: legyőzte Argentínát, Paraguayt és Horvátországot is.Bruckner Vince A csoportkör után a középdöntőkkel folytatódott a mauritiusi U17-es strandkézilabda-világbajnokság. Ahogyan arról beszámoltunk, a magyar leányválogatott hibátlanul zárta a torna első szakaszát: legyőzte Argentínát, Paraguayt és Horvátországot is.

Strandkézi VB
Strandkézi VB

A magyar válogatott továbbra is hibátlan  •  Forrás: IHF

Pinizsi Zoltán együttesének a szerdai játéknapra csak egyetlen mérkőzés jutott: Tajvan korosztályos csapatát múlta felül 2-0-ra, egy roppant sima és egy szorosabb játszmában. A válogatott ezzel továbbra is százszázalékos, négyből négy mérkőzést nyert a világbajnokságon.

A már biztosan negyeddöntős magyar csapat csütörtökön Hollandia ellen játssza utolsó középdöntős meccsét, amelynek arról dönt, hogy válogatottunk az első vagy a második helyen jut-e a nyolc közé.

Bizakodásra adhat okot, hogy mindössze négy európai válogatott maradt versenyben a vb-n, és ha közülük egyet is megelőz a magyar csapat, kvalifikálja magát a jövő évi Buenos Aires-i ifjúsági olimpiára.

További korosztályos híreink (STRAND)KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik