Családban marad: Kenéz György és Kenéz Kincső

UP-info  utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2024.03.27. 18:51
null
Az UP Sport YouTube-csatornáján látható sorozatban olyan családi kötelékeket mutatunk be, amelyekre messzemenően igaz a mondás: volt mit örökölni. A Családban marad márciusi vendégei Kenézék: az olimpiai bajnok nagypapa, György és szintén pólós unokája, a 15 éves Kincső.

Az Utanpotlassport.hu – a Decathlon támogatásával készített – YouTube-sorozatában neves sportolókat és ígéretes sportoló gyermekeiket kérjük a kamera elé, hogy megtudjuk, mi az, amit a fiatalok otthonról hoztak magukkal;

mennyiben segíti vagy éppen hátráltatja a karrierjüket, hogy van kihez hasonlítaniuk magukat, az eredményeiket,

segítség vagy teher, hogy van kire felnézniük, van honnan meríteniük? A Családban marad mostani szereplői Kenézék: a nagypapa, György, a korábbi 128-szoros válogatott vízilabdázó, aki tagja volt az 1976-os montreali olimpián aranyérmes válogatottnak és 15 éves unokája, a szintén pólós Kincső, aki az UVSE csapatának Magyar-kupa-győztes, korosztályos Európa-bajnoki bronzérmes reménysége.

Az Utanpotlassport.hu munkatársa, Budai Zoltán által készített beszélgetésben, szóba kerül, hogy

a nagypapa nagyobb tehetségnek tartja-e unokáját, mint amilyennek őt tartották fiatalként,

hogy a mérkőzések után szokta-e értékelni a lány játékát, és kiderül az is, hogy a klubja korosztályos együttesében csapatkapitánynak választott Kincső mennyire büszke az ötkarikás győztes elődre.

A további epizódokban is olyan fiatal sportolók és korábbi klasszis élversenyző felmenőik lesznek a főszereplők, akiknek pályája, egymáshoz való kötődése, sport iránti elköteleződése példaként, mintaként szolgálhat a mai tizenévesek, a gyermekeik sportágválasztása előtt álló szülők és minden sportkedvelő számára.

 

A sorozat korábbi adásai itt láthatók:

Kulcsár Krisztián, Kulcsár Viktor

Imre Géza, Kökény Beatrix, Imre Bence

 

Iratkozz fel az UP Sport YouTube-csatornájára, hogy ne maradj le egyetlen filmünkről sem:

https://www.youtube.com/channel/UCSGNC33H1aMhtQuMM-71q-g

(Kiemelt képünkön: Kenéz György és Kenéz Kincső az UP Sport stúdiójában)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik