Úszás: Jakabos és Késely is csatlakozott Hosszú ISL-csapatához

2019.05.30. 17:01
A háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka Instagram oldalán tudatta, hogy az 4x200-as gyorsváltóval Európa-bajnok Jakabos Zsuzsanna és a háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok gyorsúszó Késely Ajna is a Team Iron csapatát erősíti az októberben induló Nemzetközi Úszó Liga versenyei során.

Hosszú csapata előbb szerdán közölte, hogy „Újabb magyar úszót köszönthetünk a Team Ironban, a négyszeres olimpikon Jakabos Zsuzsanna személyében. Nagyszerű, hogy a csapatban vagy, üdv a fedélzeten!”

 



 

Csütörtökön délután pedig arról számolt be a Team Iron közösségi oldala, hogy Jakabos után Késely Ajna is csatlakozott.

„A magyar úszósport egyik legnagyobb reménysége, a háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok, Késely Ajna is a Team Iront erősíti az ISL-ben!” – áll a csütörtöki bejelentésben.

 



 

Az idén első alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Úszó Liga (ISL) egy több állomást magában foglaló csapatverseny lesz, amely október elején rajtol Indianapolisban, majd az olaszországi Nápoly, és a texasi Lewisville után október utolsó hétvégéjén látogat a Duna Arénába.

November közepén Washington DC-ben folytatódik a sorozat, amelynek utolsó európai állomása Londonban lesz, s a finálét a karácsony előtti hétvégén rendezik majd Las Vegasban.

A Team Iron csapatában eddig a hollandok háromszoros olimpiai bajnoka, Ranomi Kromowidjojo, a rövidpályás világbajnok orosz Vlagyimir Morozov, valamint Milák Kristóf, Szabó Szebasztián és Verrasztó Dávid szereplése biztos – hozzájuk csatlakozott most Jakabos és Késely.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek