Úszás: Hosszú Katinkáék az Országházba költöznek, ezt ő maga írta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.01. 09:51
A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka a hivatalos Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést, mely szerint csapata, az Iron Team az Országházba költözik. A hír elolvasásakor vegyük figyelembe, hogy április elsejét írunk…

„A kemény munka mindig kifizetődik. Ez a mottóm, nem is lehetne igazabb, hiszen a mai napon hatalmas megtiszteltetés ért. Cégünk, az Iron Corporation óriási lehetőséget kapott. Az utóbbi időben rohamosan gyarapodtunk, egyre több munkatárssal dolgoztunk, ezért sajnos kinőttük az eddig rendelkezésünkre álló irodát. A Magyar Állam jóvoltából minden képzeletet felülmúló segítséget kaptunk: április 3-án, hétfőn a teljes Iron Team Budapest legcsodásabb építményében, a Parlamentben kap helyet. Az épület jobb oldali szárnyában található irodák bérlése és az átköltözés már a hétvégén megkezdődik, hogy a csapatom az áprilist már ezen a csodálatos új helyen kezdhesse.

Szeretném megköszönni Mindenkinek a magam, Shane és az egész csapatom, az Iron Team nevében, aki ezt lehetővé tette, hogy ez az álom végre valóra válhasson! Csodák márpedig vannak!” – írta Hosszú Katinka a Facebookon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik