Tenisz: szenzációs pont Fucsovicstól, állva tombolt a közönség

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.11. 09:00
Amint arról beszámoltunk, magyar idő szerint hétfőre virradóra Fucsovics Márton nagy csatában, 3 óra 26 perc játék után három játszmában kikapott Stan Wawrinkától az Indian Wells-i kemény pályás ATP 1000-es torna 2. fordulójában. A találkozó nemcsak maratoni hossza miatt maradt emlékezetes, hanem a színvonalas, izgalmas játék és a mindkét fél részéről váratlan megoldások miatt is. Erre az ATP tv-csatornájának szerkesztői is felfigyeltek, a mérkőzés után az alábbi labdamenet végén látható parádés Fucsovics-ütést külön kiemelték.

Fucsovics meccse magyar idő szerint pár perccel hajnali fél hat előtt ért véget, a magyar játékos azóta már másodszor szólalt meg a közösségi médiában. Először az elvesztett találkozó után röviddel még a jeges fürdőből adott gyors értékelést, majd valamivel később már az alábbi labdamenetről és magáról a mérkőzésről is beszélt.

„Az ilyen meccsek után soha nem tudok aludni. Nagyon jó, színvonalas mérkőzés volt, úgy érzem, jól játszottam. Minden szettben megvoltak a lehetőségeim. Persze csalódott vagyok, fáj a vereség, de remélem, nincs messze az idő, amikor én nyerem majd az ilyen csatákat. Stan a hálónál a kézfogás helyett magához húzott, megölelt és azt mondta, nagyon jó játékos lettem. Azért ez is sokat jelent. Ezt a labdamenetet még meg fogom nézni néhányszor” – írta a Facebookon Fucsovics.

Mad skills from Marton. @fucsovicsmarci #tweener #tennis #tennistv #atp #instatennis #indianwells #bnppo19 #wawrinka #fucscovics

5,406 Likes, 27 Comments - Tennis TV (@tennistv) on Instagram: "Mad skills from Marton. @fucsovicsmarci #tweener #tennis #tennistv #atp #instatennis..."

ATP 1000-ES TORNA, INDIAN WELLS (9 314 875 dollár, kemény pálya)
EGYES, 2. FORDULÓ (a 32 közé jutásért)

Stan Wawrinka (svájci)–Fucsovics Márton (29.) 6:4, 6:7 (5–7), 7:5 – BŐVEBBEN A MÉRKŐZÉSRŐL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik