Tenisz: Babosék 6:6, 2–3-as kezdés után hengereltek

Vágólapra másolva!
2018.03.09. 00:21
A negyedik helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic páros egy szoros és egy sima játszmában nyert az Indian Wellsben zajló női tenisztorna első fordulójában.

A magyar, francia páros a Nadija Kicsenok, Anastasia Rodionova ukrán, ausztrál kettőssel csapott össze, és bár 1:1 után volt egy gyors brékváltás, innentől végig az adogatók örülhettek. A rövidítésben aztán minibrék minibréket követett, Babosék viszont 2–3 után magukra találtak, és innentől már nem veszítettek labdamenetet (7:6, 7–3).

Ezt követően is lendületben maradtak, a második szettben háromszor is elvették ellenfelük adogatását, és a második meccslabdát kihasználva bejutottak a nyolcaddöntőbe (6:0). (7:6, 7–3).

Ezt követően is lendületben maradtak, a második szettben háromszor is elvették ellenfelük adogatását, és a második meccslabdát kihasználva bejutottak a nyolcaddöntőbe (6:0).

A Babos, Mladenovic páros a második fordulóban az ukrán Katyerina Bondarenkóval és a szerb Alekszandra Kruniccsal találkozik.

A világranglista 43. helyén álló Babos számára egyesben már véget ért a viadal.

WTA-TORNA, INDIAN WELLS (7 972 535 dollár, kemény pálya)
PÁROS, 1. FORDULÓ
Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 4.)–Nadija Kicsenok, Anastasia Rodionova (ukrán, ausztrál) 7:6 (7–3), 6:0
KORÁBBAN
EGYES, 1. FORDULÓ

Bencic (svájci)–Babos 1:6, 6:1, 7:6 (7–4)






 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik