Tenisz: Wozniacki lesz Sevastova ellenfele a döntőben

Vágólapra másolva!
2018.10.06. 17:43
A nőknél a volt világelső Caroline Wozniacki, a férfiaknál a grúz Nikoloz Baszilasvili jutott be másodikként a döntőbe a pekingi kemény pályás tenisztornán.

PEKING, WTA. Caroline Wozniacki, a dán Australian Open-bajnok szombaton a hazai közönség előtt szereplő Vang Csiangot verte meg, aki 28. a világranglistán. Mint korábban megírtuk, a lett Anastasija Sevastova a vártnál könnyebben múlta felül a US Open-címvédő japán Oszaka Naomit, aki a múlt héten döntőt vívott Tokióban.PEKING, WTA. Caroline Wozniacki, a dán Australian Open-bajnok szombaton a hazai közönség előtt szereplő Vang Csiangot verte meg, aki 28. a világranglistán. Mint korábban megírtuk, a lett Anastasija Sevastova a vártnál könnyebben múlta felül a US Open-címvédő japán Oszaka Naomit, aki a múlt héten döntőt vívott Tokióban.

WTA-TORNA, PEKING (8 285 274 dollár, kemény pálya)
ELŐDÖNTŐ
Sevastova (lett)–Oszaka (japán, 8.) 6:4, 6:4
Wozniacki (dán, 2.)–Vang Csiang (kínai) 6:1, 6:3

 

PEKING, ATP. A férfiaknál az ATP-rangsorban 34. Nikoloz Baszilasvili lesz az első helyen kiemelt Juan Martín del Potro ellenfele a fináléban: a grúz játékos az elődöntőben a brit Kyle Edmundot (16.) győzte le. Mint megírtuk, a másik ágon a Fucsovics Mártont a negyeddöntőben legyőző Fabio Fognini nem állt ki az elődöntőjére.

Fognini a Fucsovics ellen 6:4, 6:4-re megnyert pénteki meccs hajrájában fájdalmas arccal a lábához kapott, és percekig ült az egyik vonalbíró székén. Végül befejezte a mérkőzést, ám szombaton jelezte: bokaproblémák miatt nem tud pályára lépni Del Potro ellen, aki így játék nélkül jutott a döntőbe.

ATP 500-AS TORNA, PEKING (4 658 510 dollár, kemény pálya)
ELŐDÖNTŐ

Del Potro (argentin, 1.)–Fognini (olasz, 4.) játék nélkül
Baszilasvili (grúz)–Edmund (brit, 5.) 7:6 (8–6), 6:4

 

TOKIÓ. A kétszeres bajnok Nisikori Kei és az orosz Danyiil Medvegyev jutott be a döntőbe a tokiói férfitornán. A hazaiak kedvence – a torna harmadik kiemeltje – a fináléért a francia Richard Gasquet-t győzte le szombaton 1 óra 31 perc alatt. Nisikori 2012-ben és 2014-ben már nyerni tudott a japán fővárosban. A másik ágon a világranglistán 32. Medvegyev két sima szettben verte meg a kanadai Denis Shapovalovot, aki egy hellyel előzi meg őt az ATP-rangsorban.

ATP 500-AS TORNA, TOKIÓ (1 928 580 dollár, kemény pálya)
ELŐDÖNTŐ

Nisikori (japán, 3.)–Gasquet (francia, 8.) 7:6 (7–2), 6:1
Medvegyev (orosz)–Shapovalov (kanadai) 6:3, 6:3

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik