Tenisz: elmosta az eső Fucsovics és Medvegyev meccsét

MTI/T. Z.MTI/T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.03.23. 09:54
Miami Open Presented by Itau 2024 - Day 7
Az esőzés megnehezítette a játékot Miamiban (Fotó: Getty Images)
Eső miatt elmaradt Fucsovics Márton és a címvédő Danyiil Medvegyev mérkőzése a Miamiban zajló kemény pályás tenisztorna férfi versenyének második fordulójában.

A világranglistán 86. Fucsovics Márton – aki a nyitó körben az ausztrál Max Purcellt (68.) búcsúztatta – a 64 között az egyik legnehezebb ellenfelet kapta a harmadik helyen kiemelt orosz személyében, aki vasárnap döntős volt Indian Wellsben. A két játékos eddig ötször találkozott, és a nyíregyházi sportoló csak a 2020-as Roland Garroson tudta megverni a keménypályás-specialistának számító Medvegyevet.

A hatodik csatára magyar idő szerint hajnali 1.30 órakor került volna sor, de a rossz időjárás miatt csak két férfi és hat női mérkőzést sikerült lebonyolítani, a többi találkozót szombatra halasztották.

A kétszeres Australian Open-bajnok Arina Szabalenka volt párjának halála ellenére elindult Floridában, az első fordulóban erőnyerő volt, a 64 között pedig 6:4, 6:3-ra megverte a spanyol Paula Badosát.

A tornán még egy magyar játékos szerepel, Marozsán Fábiánra a második fordulóban a hatodik kiemelt dán Holger Rune vár – ők csak vasárnap csapnak össze.

TENISZ
WTA MIAMI (8.770 millió dollár, kemény pálya)
Egyes, 2. forduló (a 32 közé jutásért)
Szabalenka (fehérorosz, 2.)–Badosa (spanyol) 6:4, 6:3

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik