Korábbi konkurense edzi ma Marozsán Fábiánt, első számú férfi teniszezőnket

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2024.03.16. 08:45
Lehet-e TOP 10-es játékos Marozsán Fábián?
Újabb sztársportolónk videóportréját hozza közel a Csisztu Sport Cast és az nso.hu. Marozsán Fábián – aki noha az elmúlt napokban Indian Wellsben nem tudta megismételni a tavalyi, római bravúrt – Carlos Alcaraz szenzációszámba menő legyőzése után akármit is tesz már a teniszben, örökre beírta magát a sportág nagykönyvébe.

Marozsán Fábián – tehetségét és szorgalmát ismerve – ugyanakkor itt biztosan nem áll meg. Lehet-e top 10-es játékos a magyar teniszező? Meddig repítheti őt profi, magyar szakemberekből álló csapata? Mit rejteget a tenisztáskájában? Egykori hazai konkurense, mai edzője, Balázs György vajon tudja-e vele tartani a lépést egy-egy kemény edzésen? Totális keresztmetszetet mutatunk a csapata által csak Fábinak becézett sportolóról, hiszen vele, edzőjével, menedzserével, pénzügyi tanácsadójával is beszélgettünk a világhírnév felé vezető úton. A mostani exkluzív előzetes a Csisztu Sport Cast vasárnapi, 11.00 órás premierje előtt csak az nso.hu nézőinek érhető el.

A teljes beszélgetést vasárnap 11.00-kor nézhetik meg a Csisztu Channelen, addig is itt a CSC és NSO közös ízelítője a műsorból.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik