Fed-kupa: erős csapattal utaznak Tallinnba a magyarok

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2017.01.11. 10:35
Legerősebb felállásában, a visszatérő Babos Tímeával utazik Tallinnba a magyar női teniszválogatott a Fed-kupa euro-afrikai zónája I-es csoportjának februári tornájára.

A magyar szövetség honlapja szerint Juhász Gábor kapitány a tavalyi keretből Gálfi Dalma (162. a világranglistán) és Stollár Fanny (281.) mellett már az első számú magyar játékosra, a 28. helyen álló Babos Tímeára is számít, továbbá Bukta Ágnesre (375.), aki volt már korábban csapattag, bemutatkozására azonban még nem került sor. Jani Réka (234.) sérüléssel bajlódik, így ő ezúttal nem állhat a válogatott rendelkezésére.Gálfi Dalma (162. a világranglistán) és Stollár Fanny (281.) mellett már az első számú magyar játékosra, a 28. helyen álló Babos Tímeára is számít, továbbá Bukta Ágnesre (375.), aki volt már korábban csapattag, bemutatkozására azonban még nem került sor. Jani Réka (234.) sérüléssel bajlódik, így ő ezúttal nem állhat a válogatott rendelkezésére.

Az észt fővárosban a britek számítanak a favoritnak Konta Johannával (10.) és Heather Watsonnal (75.), de a horvátok is két top százas teniszezőt, Ana Konjuhot (36.) és Donna Vekicet (97.) neveztek.

A ranglistát tekintve Babos a második legerősebb versenyző a mezőnyben. A tornát február 9. és 12. között rendezik.

Tavaly a Jani Réka, Gálfi Dalma, Bondár Anna, Stollár Fanny összeállítású együttes három vereség után az osztályozón legyőzte a dél-afrikaiakat, így kiharcolta a bennmaradást az izraeli Eilatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik