Téli olimpia: hajnalig netflixezett, elaludt, majd aranyat nyert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.15. 16:15
null
Fiatalság, bolondság, olimpiai aranyérem (Fotó: AFP)
Túlzás lenne azt állítani, hogy vérprofi módjára készült élete eddigi legnagyobb versenyére Redmond Gerard, de a 17 éves amerikai hódeszkás így is olimpiai bajnok lett Pjongcsangban.

 

Redmond Gerard a csapat- és szobatársával, Kyle Mackkel filmsorozatok nézésével ütötte el az időt a férfi slopestyle vasárnapi döntőjét megelőző napokon. A Yahoo! Sports beszámolója szerint közvetlenül a verseny előtt is a Netflix szolgáltatását vették igénybe, mígnem Gerard a Brooklyn 99 című sorozat egyik része közben kidőlt, és elaludt. Reggel hatkor kellett volna megjelennie, de sehol sem volt.

Végül Macknek sikerült kirángatnia az ágyból Gerardot, akinek helyzetén tovább rontott, hogy nem találta a dzsekijét. A szobatársáét vette kölcsön, és egy sonkás-tojásos-avokádós-sajtos szendviccsel a kezében rohant ki a szobájából.

A zaklatott reggel nem látszott a teljesítményén, 87.16 ponttal aranyérmet nyert két kanadai, Max Parrot és Mark McMorris előtt. Ezzel mellesleg ő lett az első téli olimpiai bajnok, akinek kettessel kezdődik a születési évszáma: 2000. június 29-én látta meg a napvilágot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik