Szépségkirályok fehérben

Vágólapra másolva!
2015.05.15. 21:05
Jó szokásunkkal ellentétben idén már a nyári szünet előtt bemutattuk a jövő évi hazai szerelést. Olvasgatva az angol kommenteket a Facebookon...

Jó szokásunkkal ellentétben idén már a nyári szünet előtt bemutattuk a jövő évi hazai szerelést. Olvasgatva az angol kommenteket a Facebookon elég változó sikereket arat az új mez eddig - sokak szerint jól néz ki a kicsit retro feeling, mások életükben nem láttak még ilyen szar Spurs-mezt, de van olyan is akit az átlós csík egy szépségkirálynő-választásra emlékeztet. Nekem személy szerint a piros AIA felirattal van gondom, szerintem baromira nem illik a kék-fehér mezhez. De ha ebben nyerünk jövőre EL-t, vagy jutunk be a TOP4-be, akkor szerintem egy csapásra mindenki kedvenc meze lesz..ar Spurs-mezt, de van olyan is akit az átlós csík egy szépségkirálynő-választásra emlékeztet. Nekem személy szerint a piros AIA felirattal van gondom, szerintem baromira nem illik a kék-fehér mezhez. De ha ebben nyerünk jövőre EL-t, vagy jutunk be a TOP4-be, akkor szerintem egy csapásra mindenki kedvenc meze lesz..

Jó az új kapusmez. Vajon Lloris viseli majd jövőre?

Holnap délután négykor játsszuk az utolsó hazai meccsünket az idényben. Az extottenham játékosokkal feltűzdelt Hull City lesz a vendégünk, Steve Bruce együttese kétségbeesetten menekül a kiesőzónából. Mai érdekes hír, hogy egykori középpályásunk Jake Livermore szervezetében kokaint találtak, nem lennék meglepve ha holnap nem lenne a csapatban az angol.

Sajnos a szezon végére megint elúszott a BL, ami számomra nem nagy meglepetés látva az ellenfeleket, inkább az idegesítő, hogy a véghajrára így kiengedtünk. Nem tisztem Pochettinot bírálni, voltak jó időszakai a csapatnak, szerintem jövőre még hagyni kell dolgozni az argentint, kíváncsi leszek hogyan tudja a nyáron a saját képére formálni a csapatot. Más kérdés, hogy az utóbbi pár hétben mutatott játékra nincs magyarázat. Szerintem már ő is örülne ha vége lenne a szezonnak, jövő héten egy goodison parki vendégjátékkal köszönünk el a futballidénytől.

Az utolsó két meccsre az maradt a kérdés, hogy 6., 7., vagy 8. helyen végez-e a csapat. Jelenleg mi állunk a legjobban, de a Swansea kiváló formáját látva ők is simán odaérhetnek akár a hatodik helyre is. Az, hogy végül mely helyezések érnek majd Európa Liga szereplést jövőre, még nem lehet biztosra tudni, attól függ hogy az Aston Villa mit játszik majd az Arsenallal az FA Kupa döntőjében.

Látva az "alapcsapat" teljesítményét az elmúlt hetekben, ésszerű döntés lenne belenyúlni a kezdőbe. Viszont amit Pochettinoban én nagyon utálok az az, hogy nem rotál, nem változtat. Pedig most nagyon indokolt lenne! Nem gyengülnénk, ha Mason helyett Dembélé kezdene, ha Bentaleb helyett Capoue vagy Paulinho, ha Dier helyett Yedlin, stb. Ettől függetlenül az argentin lehet a múltheti kezdőt küldi fel változatlanul. Kinézem belőle. Szerintem a szezon végére mindenki megérdemli, hogy kapjon lehetőséget, rajtuk talán látnánk az akarást...

A holnapi meccset a DigiSport1 élőben közvetíti négy órától, reméljük szépen búcsúzunk a White Hart Lane-től erre a szezonra!

COME ON YOU SPURS!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik