Új göncök a 2011/12-es szezonra

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2011.06.20. 20:06
Címkék
No, leleplezték a következő szezon három szerelését. Igazság szerint szerintem nincs okunk a panaszra. A legfontosabb az, hogy kik viselik majd...

No, leleplezték a következő szezon három szerelését. Igazság szerint szerintem nincs okunk a panaszra. A legfontosabb az, hogy kik viselik majd ezeket a reklámfelületeket. És hál'istennek nagyon úgy tűnik, hogy nemcsak Bale és vdV, de szívünk egyetlen Lukája is ezekben fog varázsolni az eljövendő szezonban.No, leleplezték a következő szezon három szerelését. Igazság szerint szerintem nincs okunk a panaszra. A legfontosabb az, hogy kik viselik majd ezeket a reklámfelületeket. És hál'istennek nagyon úgy tűnik, hogy nemcsak Bale és vdV, de szívünk egyetlen Lukája is ezekben fog varázsolni az eljövendő szezonban.

Ez itt baloldalt a hazai szerelés - nincs vele különösebb baj, kitett magáért a PUMA így utoljára mielőtt átadják a stafétát az Under Armour-nak. A gallér gondolom nem mindenkinek jön be, de annyi baj legyen. Természetesen mint mindig most is lehetne kisebb a szponzor-logó ill. felirat. Egyébként az Aurasma az Authority egyik új fejlesztése - én túl fantáziátlan vagyok ahhoz, hogy túl sok értelmet lássak bele, de bikkfangosnak bikkfangos az egyszer biztos. A logó és a felirat színe nem rossz, de az a kis piros pont fekete pontot ér. Tovább után az idegenbeli ill. a harmadik szerelés. Ezen kívül a Tottenham-játékosok színe-java bemutatja, hogy profi módon tudnak kifejezéstelen arccal kamerába bámulni.

Az idegenbeli mez kék, a világosabb fajtából - viszont a világosabbak között a setétebb vonalat képviseli. (Volt nemrég egészen Citeh-sen világos away strip is.) Már-már lila. Nekem ez is tetszik. A szponzori színek újra harmonizálnak - a fránya, undorító piros foltot leszámítva. Erről a szerelésről hiányzik a gallér - valami szinten furcsa. Gondolom marketing szempontból optimális ha a szurkolótábor azon részére is árulunk mezt akik allergiásak a gallérra. Mindegy, ha ezzel szerzünk egy extra milliót mezeladásokból játékosvásárlásra akkor nagyon jó. A hazaira jellemző puritán egyszerűség itt is megvan - bár kivehető az egyszínű függőleges csíkozás, ill. a hangsúlyos fehér szegély az ujjakon és a nyaknál.

A harmadik szerelés puszta léte kifog rajtam. Miért szükséges egy extra mez? Létezik olyan színösszeállítás amitől egyaránt nehezen megkülönböztethető a patyolat fehér és a mályvakék is? Persze, persze, itt is az van a dolog mögött, hogy minél több pénzt kisajtoljanak a szurkolókból - de harmadik szerelést szerintem azért összességében kurva kevesen vesznek... de fene tudja. Kinézetre ez is fajintos. Sokaknak ellenére van a "pisicsíknak" is csúfolt sárga minta - ez már a tavaly előtti, kifejezetten népszerűtlen szerkónál is kiverte a biztosítékot jópár Spurs-bloggernél. Ebben az esetben viszont szerintem kifejezetten pofásan illik az összképbe. Valszeg a kupákban lesz majd frekventálva a használata.

No, és akkor a beígért hivatalos fotók - a honlapról egyébként -, amelyeken véletlenül sem fedezhető fel a mosolynak még a csírája sem játékosaink vonásain. Már csak ez is alapot szolgáltathat a brit bulvársajtónak a "vdV Dagesztánba vágyakozik"-típusú cikkek publikálásához. Komolyan, miért van kiadva a srácoknak, hogy lehetőleg úgy fessenek mint akit hetek óta kínoz a székrekedés?

Luka Modric - a Tottenham Hotspur 14-ese, juhéj!(Ez a Luka gyerek azért tényleg kurvára alacsony! Sebaj, így is szeretjük, a rojtos szája ellenére.)

(Gondolom valami ilyensforma ábrázattal nézne szembe a sortűzzel is...)

(A feje búbjához érve kifogytak a fésűből.)

(Lennonra erősen rázoomoltak, hogy majdnem hozza Sandro magasságát! Ennek is köszönhető, hogy olyan mintha hatvanas lába lenne. Sandro amúgy pontosan úgy néz ki mint ahogy egy féltucat börtönlázadást megélt kolumbiai smasszert elképzelek. Sőt, Azza is beillene rendszeresen lekapcsolt kisstílű drogfutárnak, Dawson meg a megilletődött kirendelt ügyvédbojtár szerepére pályázhatna jó eséllyel a filmben.)

A mihamarabbi viszontra! Addig is COME ON YOUUUU SPUUUUURS!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik