Juhé! - Gareth Bale hosszabbított!

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2012.06.27. 20:06
Itt a nyár eddigi legkellemesebb híre: Bale 2016-ig hosszabbított! A szerződés részleteit nem tudhatjuk, de a tény, hogy Gareth úgy döntött marad...

Itt a nyár eddigi legkellemesebb híre: Bale 2016-ig hosszabbított! A szerződés részleteit nem tudhatjuk, de a tény, hogy Gareth úgy döntött marad azt sugallja, hogy a Klubon belül már mindenki tisztában van azzal, hogy ki lesz az edző. A Sigurdsson pletykák igaz voltának lehetősége is megnövekszik így, hiszen az nehezen hihető, hogy az izlandi komolyan fontolóra vette volna az ajánlatunkat, ha Levy nem árulta volna el neki, hogy ki vezeti majd az edzéseket a Lane-en. (Minden jel AVB-re mutat egyébként - persze, nem minden kockázat nélkül érkezik a portugál, de én tárt karokkal fogom várni annak ellenére, hogy komoly vöröshajfóbiám van.) Alább a Klub hivatalos oldalán megjelent PR-szagú, de nyomokban talán őszinte érzelmeket is tartalmazó Bale-interjú fordítását olvashatjátok.Itt a nyár eddigi legkellemesebb híre: Bale 2016-ig hosszabbított! A szerződés részleteit nem tudhatjuk, de a tény, hogy Gareth úgy döntött marad azt sugallja, hogy a Klubon belül már mindenki tisztában van azzal, hogy ki lesz az edző. A Sigurdsson pletykák igaz voltának lehetősége is megnövekszik így, hiszen az nehezen hihető, hogy az izlandi komolyan fontolóra vette volna az ajánlatunkat, ha Levy nem árulta volna el neki, hogy ki vezeti majd az edzéseket a Lane-en. (Minden jel AVB-re mutat egyébként - persze, nem minden kockázat nélkül érkezik a portugál, de én tárt karokkal fogom várni annak ellenére, hogy komoly vöröshajfóbiám van.) Alább a Klub hivatalos oldalán megjelent PR-szagú, de nyomokban talán őszinte érzelmeket is tartalmazó Bale-interjú fordítását olvashatjátok.

Először is, mennyire villanyzott fel az új szerződés?

Gareth: Nagyon örültem neki. Szeretem a Klubot és a szurkolókat, és meg akarom tenni a magamét annak érdekében, hogy újra bejussunk a BL-be - ahová tartozunk. Erős és fiatal keretünk van, együtt kell elérnünk, hogy újra a legnagyobb színpadon mutathassuk meg magunkat. Remélem sikerülni fog.

Mi győzött meg, hogy újra elkötelezd magad a Klub mellett? Szükség volt egyáltalán meggyőzésre?

Gareth: Folyamatosan fejlődő fiatal keretünk van, jól kijövünk egymással, megvan bennünk a potenciál, hogy a PL legtetején küzdjünk. Izgalmas időszak ez a Klubnál és én jól érzem magam - nem látok okot arra, hogy távozzak.

Úgy tűnik bízol a Klub jövőjében.

Gareth: Öt éve vagyok itt, és minden percet élveztem. A szurkolók nagyon jók voltak hozzám, és szeretném ezt viszonozni nekik azzal, hogy a lehető legjobban játszom. A Klub fejlődik és részese akarok lenni ennek a fejlődésnek, szóval nagyon örültem, hogy megszületett az új szerződés.

A karriered elképesztő ütemben ível felfelé azóta, hogy 2010 januárjában visszakerültél a kezdőbe.

Gareth: Így van, és nem látom, hogy miért változna meg ez a tendencia. Remélhetőleg a csapattal együtt tudok majd tovább fejlődni.

A világban úgy tekintenek rád, mint a világ jelenlegi egyik legjobb focistájára. Te hogy látod magad?

Gareth: Nem igazán nézem így a dolgokat. Annyit tudok, hogy javul a játékom, és az a célom, hogy mindent kihozzak magamból. Még mindig fiatal vagyok, 22 éves, még mindig tanulom a játékot, és úgy érzem, hogy itt vagyok a legjobb helyen, hogy tovább fejlesszem a játékomat. Tökéletes helyen vagyok ehhez.

Többre is számíthatunk tőled?

Gareth: Igen, természetesen, sokkal többre. Azt hiszem tudom miben kell javulnom, és remélem, hogy a következő szezonban látszik is majd ennek az eredménye.

2011-12-ben újra nagyszerű szezonod volt, és saját elmondásod szerint úgy érezted, hogy javult a játékod. Milyen területeken mutatkozott meg ez a javulás szerinted?

Gareth: Múlt szezonban ketten-hárman védekeztek velem szemben a balszélen, így lehetőségem nyílt arra, hogy középre váltsak és szerezzek pár gólt ebből a pozícióból. Most arra van szükség, hogy megtaláljam a kellő egyensúlyt, hogy össze tudjam rakni a játékomat egy egésszé. Több gólt szeretnék szerezni jövőre. Elég sok gólpasszt adtam a mostani szezonban, de szeretném ezt a számot is növelni. Minden szempontból jobbá akarok válni, új dolgokat is ki akarok próbálni - mindent ki akarok hozni magamból.

A középpályáról kifejezetten jónak számít a kilenc bajnoki gólod - ennél is többet szeretnél?

Gareth: A kilenc gól nem rossz, de azt hiszem sokkal többet is szerezhettem volna, és ez az egyik dolog amin javítani szeretnék. Azt hiszem képes vagyok rá.

Mit vársz a következő szezontól? A csapat szintjén és egyénileg?

Gareth: A legfontosabb cél a BL-be jutni, és, hogy újra azt az eredményes játékot játsszuk amit a múlt szezon első felében produkáltunk. A PL tetejét ostromoltuk akkor. Mindannyian ezt akarjuk. Személyes célként annyit tudok mondani, hogy jobban szeretnék játszani mint eddig - de azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül, minden focista ezt tartja szem előtt.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ehhez csak annyit tudunk hozzátenni, hogy SOK SIKERT, GARETH! YIDDO! YIDDO! YIDDO!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik