Sandro és a legkisebb Spur

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2011.09.08. 20:09
Címkék
Sandro öt évet hosszabbított! Az első reakciónk alighanem a "JUHÉÉÉÉÉJ!!!" - azonban alighanem hamar eszünkbe jut, hogy újabban a focisták...

Sandro öt évet hosszabbított! Az első reakciónk alighanem a "JUHÉÉÉÉÉJ!!!" - azonban alighanem hamar eszünkbe jut, hogy újabban a focisták magasról tesznek holmi írott szerződésekre(, ők a kétértelmű szóbeli ígéretekre esküsznek). De hess, kósza horvát gondolatok! Inkább örüljünk olyan gyermeki bájjal mint gangsta-szemöldökű Azza barátunk. Annál is inkább, mert Sandro a bűzös Modric-saga után írta alá a maga ötéves szerződését - és aligha akarna egy hasonló ügy középpontjába kerülni. Egyéb kellemes vonzatai is vannak Sandro hűségnyilatkozatának - bár ezek inkább csak lehetőségek: de Gomes és Leandro Damiao tottenhames jövője is kedvező befolyásolásra kerülhet a Selecao közeljövőbeli csapatkapitányának észak-londoni tartózkodása által. Amúgy Sandro térdproblémái lassan megoldódnak - eredetileg arról lehetett hallani, hogy három hónapot is ki kell hagynia, de újabban már a szeptemberi visszatérés sem tűnik lehetetlennek. Kemény fából faragták, na. Tovább után a legkisebb Spur kilétét is felfedjük - annyit már most elárulok, hogy NEM Lennonról van szó!Sandro öt évet hosszabbított! Az első reakciónk alighanem a "JUHÉÉÉÉÉJ!!!" - azonban alighanem hamar eszünkbe jut, hogy újabban a focisták magasról tesznek holmi írott szerződésekre(, ők a kétértelmű szóbeli ígéretekre esküsznek). De hess, kósza horvát gondolatok! Inkább örüljünk olyan gyermeki bájjal mint gangsta-szemöldökű Azza barátunk. Annál is inkább, mert Sandro a bűzös Modric-saga után írta alá a maga ötéves szerződését - és aligha akarna egy hasonló ügy középpontjába kerülni. Egyéb kellemes vonzatai is vannak Sandro hűségnyilatkozatának - bár ezek inkább csak lehetőségek: de Gomes és Leandro Damiao tottenhames jövője is kedvező befolyásolásra kerülhet a Selecao közeljövőbeli csapatkapitányának észak-londoni tartózkodása által. Amúgy Sandro térdproblémái lassan megoldódnak - eredetileg arról lehetett hallani, hogy három hónapot is ki kell hagynia, de újabban már a szeptemberi visszatérés sem tűnik lehetetlennek. Kemény fából faragták, na. Tovább után a legkisebb Spur kilétét is felfedjük - annyit már most elárulok, hogy NEM Lennonról van szó!

A többit meg most árulom el - nem kellett sokáig körmöt rágni. Noszóval, t_vilmos Yid testvérünk a hétvégén ünnepelte születésnapját a 2009-es évjáratú trónörökössel egyetemben! Megkésve bár, de mi is nagyon boldog második ill. harmincadik évet kívánunk nekik. (Mellesleg köszönjük a képet!) Remélhetőleg egy liliomfehér szalaggal átkötött trófea is bekerül idén a White Hart Lane vitrinjébe ajándék gyanánt. (UEFA-kupa, akarommondani EL-győzelem?) Nagyon jó látni a fiatal korban elkezdett indoktrinációt! Jómagam még nem találkoztam olyan nem-angol Spurs-szurkolóval aki születésétől fogva a Yid Armeh büszke tagja lett volna! Ha valaki más is rendelkezik fényképes bizonyítékkal, akkor szívesen várjuk e-mail-ben és megosztjuk a szívünk felderítésére.

A kissrác gömbérzéke már most nyilvánvaló! (Az a torta meg szavakkal le sem írható...)

COYS!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik