Harry Kane, a Hurrikán újra lecsap

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2011.08.10. 12:08
Tegnap újra pályára lépett a tarcsink, ezúttal a Birmingham City hasonszőrű tizenegye ellen. A meccset a kékek szervezték le, mert lehetőséget...

Tegnap újra pályára lépett a tarcsink, ezúttal a Birmingham City hasonszőrű tizenegye ellen. A meccset a kékek szervezték le, mert lehetőséget akartak adni négy, próbajátékon lévő játékosnak egy minőségi csapat ellen megmutatni a tudásukat. Nem mondanám, hogy gyenge csapattal jöttek: Scott Dunn, Jonathan Spector és Craig Fagan is pályára lépett, de rajtuk kívül is voltak még páran a nagycsapatból. Nálunk csak Cudicini és Bentley kapott szerepet a felnőtt keretből, közülük is csak az utóbbi játszotta végig a meccset. (Hátha még mindig alázatra próbálja oktatni Harry...) Livermore-t még esetleg hozzácsaphatjuk a rutinosabb pályára lépőkhöz, hiszen már ő is játszott egy, talán kettő tétmeccsen a nagyokkal.Tegnap újra pályára lépett a tarcsink, ezúttal a Birmingham City hasonszőrű tizenegye ellen. A meccset a kékek szervezték le, mert lehetőséget akartak adni négy, próbajátékon lévő játékosnak egy minőségi csapat ellen megmutatni a tudásukat. Nem mondanám, hogy gyenge csapattal jöttek: Scott Dunn, Jonathan Spector és Craig Fagan is pályára lépett, de rajtuk kívül is voltak még páran a nagycsapatból. Nálunk csak Cudicini és Bentley kapott szerepet a felnőtt keretből, közülük is csak az utóbbi játszotta végig a meccset. (Hátha még mindig alázatra próbálja oktatni Harry...) Livermore-t még esetleg hozzácsaphatjuk a rutinosabb pályára lépőkhöz, hiszen már ő is játszott egy, talán kettő tétmeccsen a nagyokkal.

A klub honlapja szerint a csapat összeállítása a következőképp festett:

Cudicini (Button, 46); Fredericks (Waller-Lassen, 46), Livermore, Nicholson, Townsend; Bentley, Carroll, Luongo, Ceballos, Bostock (Coulibaly, 40); Kane.

A meccs kifejezetten szórakoztató lehetett, de amennyire tudom zárt kapus affér volt, szóval összefoglalót alighanem lehetetlen találni róla. A végeredményt azért tudjuk: 6-3-ra nyertek a mieink. És a gólok eloszlásában két örvendetes dolognak is tapsolhatunk. Egyrészt Harry Kane egy félidő alatt hintett mesterhármast - másrészt Coulibaly újra betalált! Hiba lenne túl nagy elvárásokat támasztanunk a két sihederrel kapcsolatban, de ha bármelyikük 20 gól alatt zárja a szezont a PL-ben, akkor csalódott leszek.

A két ifjú titán mellett két másik ifjú titán, Bostock és Tom Carroll is betalált - Townsend pedig újra kimagaslóan játszott. Most végre úgy tűnik, hogy reális esély van arra, hogy jó pár fiatal beépüljön a felnőtt csapatba! Kane, Coulibaly és Townsend esetében kifejezetten bíztatóak a jelek.

Egyébként a Doncasterben kölcsönködő Ryan Mason gólt szerzett és gólpasszt adott a Ligakupában a Tranmere 3-0-ás legyőzésének alkalmával - sajna a meccs vége felé hordágyon kellett levinni egy becsúszás után. A negyedosztályú Bentfordban Oscan Jansson első meccsén védett, és kapott ugyan három gólt, de a két osztállyal feljeb szereplő Leeds ellen ez nem szégyen. Nathan Byrne végigjátszotta a Bournemouth-Dagenham&Redbridge meccset - ő 5-0-ás győzelemmel a háta mögött térhetett nyugalomra az éjszaka. Jonathan Obika kicsit több mint 20 percet kapott a Yeovil Town-ban - sajna kizúgtak a Ligakupából 2-0 arányban a szintén minicsapatnak számító Exeter City ellenében.

Pályán kívül még mindig kérdéses, hogy a rendvédelmi szervek engedélyezik-e a szombati meccsünket. Az orkok még mindig dúlják a várost, bár a 16.000 szolgálatban lévő rendőr jelenléte azért megtette a hatását és immár közel sem olyan rossz a helyzet mint pár napja. Van der Vaart szerint csúszik majd a rajt - legkésőbb csütörtökön megtudjuk miként döntenek az illetékesek.

Igazolásügyileg semmivel nem lettünk beljebb. Robbie Keane már nyilvánosan keres klubot magának, és a másodosztályt sem zárta ki mint lehetséges úticélt. A Stoke szintén hivatalosan ajánlatot tett Crouch-ért és Wilsonért - ha nem fogadjuk el aligha jönnek vissza magasabb összeggel. Jenas-t sokfelé vinnék, de sokat kérünk érte, Bentley-t senki sem vinné, de sokat kérünk érte. Érkezési oldalon újra megjelent Hulk neve - ezúttal 35 millió fontos ajánlat keretében. A Porto eléggé mesebeli 88 milliós kivásárlási árat állapított meg, de ezt nyilván poénnak szánták. A nagyranőtt brazil támadó tavaly 36 góllal és 21 gólpasszal zárta az idényt, ami egészen nevetségesen fantasztikus mutató. Ha a Porto eladja Falcaót az Atlétinek, akkor persze nehezen elképzelhető, hogy Hulktól is megszabadulnának. Diarrát még mindig nem jelentették be, tehát az önjelölt bennfentes fórumozók megint felültettek mindenkit. Samba is kéreti még magát. Úgy tűnik megint az utolsó pillanatra hagyunk mindent. Legalább Modric-ról nem hallani mostanság.

Bízva bízzunk!

COYS!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik