Tottenham - Blackburn

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2010.11.13. 12:11
A Blackburn személyében keddi ellenfelünkhöz nagyon hasonló csapattal találkozunk ma délután. Annyi talán az eltérés, hogy a Roversben nem csak...

A Blackburn személyében keddi ellenfelünkhöz nagyon hasonló csapattal találkozunk ma délután. Annyi talán az eltérés, hogy a Roversben nem csak egy Cattermole van, illetve, hogy náluk a kapuban lesz olyan játékos akit egészen biztosan jóindulatúan megtapsol majd a stadion közönsége. A keddi Steeeeeeeeeeeeeeeed-kántálás után most kinéz egy "England's Number One" rigmus. A nyitány ellentétesen sikeredett a két csapat számára - a Rovers idegenben verte a Tolvaj Szarkákat, mi pedig tudjuk mit végeztünk Newcastle elmacskásodott szomszédvárával.A Blackburn személyében keddi ellenfelünkhöz nagyon hasonló csapattal találkozunk ma délután. Annyi talán az eltérés, hogy a Roversben nem csak egy Cattermole van, illetve, hogy náluk a kapuban lesz olyan játékos akit egészen biztosan jóindulatúan megtapsol majd a stadion közönsége. A keddi Steeeeeeeeeeeeeeeed-kántálás után most kinéz egy "England's Number One" rigmus. A nyitány ellentétesen sikeredett a két csapat számára - a Rovers idegenben verte a Tolvaj Szarkákat, mi pedig tudjuk mit végeztünk Newcastle elmacskásodott szomszédvárával.

CSAPATHÍREK

Borzalom. Tizenegy játékos sérült. Huddlestone, Pavljucsenkó, Bentley és Keane legalább egy ici-picit reménykedhetnek abban, hogy esetleg összefoldozzák őket, de amikor már akupunktúrához folyamodik az orvosi stáb akkor nincs ok az optimizmusra.

Van der Vaart nincs a sérültek listáján, de a combizmával állandó problémák vannak, remélhetőleg végig bírja majd. Elől Roman hátfájásával egy Crouchra szűkült a bevethető csatárok száma...

A Blackburnnél is vannak viszonylag nagynevű hiányzók - Benjani, N'Zonzi és Grella.

VÁRHATÓ VÁRHATÓK

A legelvárhatóbb elvárható az, hogy nekiugrunk a Blackburnnek mint szuicid cica a bocicsokinak. A Rovers védelme erős lábakon áll, Robinson mellett a két középső védő, a kongói Samba és az új-zélandi Nelsen a legnehezebben megkerülhető útzár. A szélső védők futottak még kategória - azaz, Salgado esetében inkább futottak már. Érdekesség, hogy a Spurs által kétszer is leigazolt jobbhátvéd, Pascal "The Rascal" Chimbonda Allardyce-nál újabban jobbszélsőt játszik. Legendásan borzalmas attitűdje ellenére mindig is komáltam Chimbondát - előrejátékban nagyon hasznos tud lenni, jó lesz rá vigyázni. Elől a Kalinic-Dunn-Roberts-Diouf-Diouf ötös bevethető - egyiküktől sem barnul be az egyszeri PL-hátvéd gatyája, de különösen az első három nagyon kellemetlen ellenfél tud lenni. Az egyik Diouf ellen legtöbbször elég a védőszemüveg, a másik pedig egy tipikus ManU-reject (bár Machedánál szerintem használhatóbb).

Nálunk a középpályán rendelkezésre áll a vdV-Modric-Bale-tengely - ami elég kellene, hogy legyen a döntő csapás bevitelére, csakhát a Sunderland ellen sem sikerült. Nagy szerepe lesz majd a három zseni köré állított embereknek, alighanem Kranjcar, Jenas és Crouchy lesznek ezek. Bár Jenas helyén Palacios sem lenne meglepetés. Nikótól mindenképpen többet várnánk mint a boltoni gyászmenet és Crouch is betalálhatna már hat hónap után újra a PL-ben... bár, ha csak gópasszt jegyez a meccs végén azt se bánnám. Jenas/Palacios feladata szerint a lepedő tisztaságát felügyeli majd - ebben pedig könnyen lehet, hogy újra a Benny Hill, Stan, Pan, Black Pumukli összetételű liliomfehér védőnégyes akadályozza őket lesz partnerük.

A Bale-Salgado párharc alighanem nekünk tetszik majd jobban, a Crouch-Samba összecsapás viszont a magasságban egyenlő, testerőben viccesen domináns kongói sikerét sejteti.

TIPP?

Meglesz az emberemlékezet óta első kapott gól nélkül lehozott meccsünk - emellett van der Vaart megszerzi első tizenhatoson kívüli találatát, Niko kicsit közelebbről lesz eredményes és valami tévedés folytán Crouch is betalál. 3-0 ide. Fényes jövőnkbe vetett bizalmunk töretlen!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik