Анжи Махачкала 0-2 Тоттенхэм

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2013.10.04. 21:10
Sok szót nem érdemes fektetni a legutóbbi EL-győzelmünkbe. Illett nyerni - nyertünk, illett kapott gól nélkül lehozni - lehoztuk, illett szép...

Sok szót nem érdemes fektetni a legutóbbi EL-győzelmünkbe. Illett nyerni - nyertünk, illett kapott gól nélkül lehozni - lehoztuk, illett szép játékkal nyerni... az első félidő utolsó tizenöt percére még ezt is rá lehet fogni talán. Úgy általában nem tudtam eldönteni, hogy mennyire vesszük komolyan a meccset - a szünet után az Anzsinak hála kicsit pörgősebb lett az iram, de akkorra a mieink a kétgólos előny tudatában nem voltak partnerek abban, hogy élvezetessé tegyék a hátralévő időt. Defoe megint lőtt egy gólt - a második most azért maradt el, mert Walker középre adásánál irtózatos luftot rúgott. Holtby is kiosztotta a szokásos kupa-gólpasszát - Lloris pedig dolgát magabiztosan végezte azt a kevés dolgát, ami akadt. Negatívumok: Chiriches megint eléggé lámpalázas teljesítményt nyújtott, Kaboul újra megsérült - remélhetőleg nem komoly, de a West Ham ellen nem lesz keretben -, Fryers sokat bizonytalankodott, Chadli a gólja ellenére eléggé ötlettelennek tűnt, és Lamela sem váltotta meg a világot, sőt kifejezetten fakó meccset tudhat ha háta mögött. Összefoglaló videó alább (sajnos JD luftja nincs benne, pedig az volt az este egyik legfelejthetetlenebb jelenete.Sok szót nem érdemes fektetni a legutóbbi EL-győzelmünkbe. Illett nyerni - nyertünk, illett kapott gól nélkül lehozni - lehoztuk, illett szép játékkal nyerni... az első félidő utolsó tizenöt percére még ezt is rá lehet fogni talán. Úgy általában nem tudtam eldönteni, hogy mennyire vesszük komolyan a meccset - a szünet után az Anzsinak hála kicsit pörgősebb lett az iram, de akkorra a mieink a kétgólos előny tudatában nem voltak partnerek abban, hogy élvezetessé tegyék a hátralévő időt. Defoe megint lőtt egy gólt - a második most azért maradt el, mert Walker középre adásánál irtózatos luftot rúgott. Holtby is kiosztotta a szokásos kupa-gólpasszát - Lloris pedig dolgát magabiztosan végezte azt a kevés dolgát, ami akadt. Negatívumok: Chiriches megint eléggé lámpalázas teljesítményt nyújtott, Kaboul újra megsérült - remélhetőleg nem komoly, de a West Ham ellen nem lesz keretben -, Fryers sokat bizonytalankodott, Chadli a gólja ellenére eléggé ötlettelennek tűnt, és Lamela sem váltotta meg a világot, sőt kifejezetten fakó meccset tudhat ha háta mögött. Összefoglaló videó alább (sajnos JD luftja nincs benne, pedig az volt az este egyik legfelejthetetlenebb jelenete.

Defoe találata azért ütősre sikerült.

Láthatóan a második félidőben meglepett bennünket, hogy az Anzsi játékosai kezdeni akartak valamit a kétgólos hátránnyal. Rosszmájúan azt gondolhatnánk, hogy eszükbe jutott a januári transzfer időszak, de szerintem legalább részben az imponálóan hangos dagesztáni szurkolók miatt kaptak észbe a szünetben. A meccsre majdnem annyit kellett utazniuk, mint a maroknyi brit Spurs-magnak.

Nem játszottunk jól, de nem is lehet igazán szemrehányást tenni a srácoknak, hiszen amiért Moszkvába mentünk, azt sikerrel abszolváltuk. Három pont zsebben, szépen haladunk a továbbjutás mielőbbi elérése felé. De megint láthattuk, hogy azért ezek a meccsek nem tekinthetőek feltétlenül értékmérő jelentőségűnek abból a szempontból, hogy a bajnokikon kik állhatnak majd a füvön a kezdő sípszó elhangzásának pillanatában. De erről bővebben majd a West Ham meccs előtt.

Külvárosi sporttelep, Moszkva, 2013. (A közegnek épp támadt egy ötlete.)

COME ON YOU SPURS!

(U.i: a régi kommentelő rendszer még mindig nem működik, úgyhogy továbbra is a danesdzsu kolega által beüzemelt Disqus felületen keresztül tudtok véleményt nyilvánítani. A blog nem jelöli oldalt az új hozzászólásokat, de ez ne tévesszen meg senkit.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik