Zseniális! Flamingó és lámpa is volt már a féllábú olimpikon

Vágólapra másolva!
2014.10.29. 11:11
null
Sundqist filozófiája szerint, ha az élet citromokkal kínál, készíts egy örült Halloween-jelmezt (Forrás: Twitter)
Az elmúlt néhány évben a paralimpikon síelő, Josh Sundquist öniróniát nem mellőzve számos vicces jelmezzel állt elő Halloweenkor. Az idén egy újabb eszement maskarát húz magára, amelyet már most a nagyközönség elé tárt. De mit tartogat 2014?
A 30 éves amerikai évről évre fergeteges jelmezekkel szórakoztatja magát és nagyközönséget Halloweenkor. Volt már flamingó, megrágott mézeskalácsember, de már extravagáns olvasólámpának is beöltözött. Természetesen az idén sem szakítja meg a már-már hagyománnyá vált szokását, és előre bemutatta október 31-i viseletét: csocsó bábú-jelmeze mindent visz!
Josh Sundquist kilencéves korában rákos betegség következtében elveszítette bal lábát. Hat évvel később mégis síelőnek állt, nem sokkal később, 2006-ban a Torinóban megrendezett téli paralimpiai játékokon az amerikai csapat tagjaként két számban – műlesiklás és óriás-műlesiklásban is – indult. Ugyan érmet nem nyert, de bizonyította magának és a világnak, hogy semmi sem lehetetlen. Sundquist jelenleg íróként tevékenykedik, mellette motivációs beszédeket tart.


Így készült a csocsójelmez:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik