HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2013.10.14 16:14 Frissítve: 2015.03.19 02:20

Vb-részvételt nyertek a legjobb magyar rúdtáncosok - képek!

Ingatlanos, 27 éves jogásznő és két leendő mérnök – ők az idei Miss Poledance Hungary legnagyobb nyertesei.

HIRDETÉS
2013 legjobb magyar rúdtáncosait keresték – és meg is találtákTíz egyéni és négy páros versenyző szállt harcba a 2013-as Magyar Rúdtánc Bajnok, azaz a Miss Poledance Hungary címért. Az erős, mégis finom hölgyek lélegzetelállító, a fizika törvényeit meghazudtoló kűröket adtak elő: a legjobbnak Deák Margit, valamint a Toronyi Zsuzsanna–Berthold Nóra páros bizonyult, a legértékesebb különdíjat pedig dr. Korona Petra kapta.

Immár hatodik alkalommal rendezték meg a Miss Poledance Hungaryt, amelynek győztese részt vehet a februári világbajnokságon. Az idei bajnoknak épphogy a nyakába került az aranyérem, máris arra gondolt, milyen számmal fog készülni a világversenyre.

„Nagyon boldog vagyok, el sem hiszem, hogy megnyertem a versenyt, bár abszolút úgy álltam hozzá, hogy győzni akarok. Elég kevés idő, alig néhány hónap van a világbajnokságig, ezért máris azon gondolkozom, milyen elemekből fogom összeállítani az arra szánt kűrömet” – mondta az aranyérmes Deák Margit, aki a férjével közös ingatlanos vállalkozásban és rúdtánctrénerként dolgozik.

Deák Margit felkészülését törött lábujja és meghúzódott háta is hátráltatta

A páros kategória győztesei számára nem idegen a versenyhelyzet, a tavalyi bajnokságon is indultak, akkor ezüstérmesek lettek, és most is legalább a második helyezésre készültek.

„El sem hisszük, hogy megnyertük! Eredményhirdetéskor bíztunk benne, hogy dobogósok leszünk, de a nagy álom az aranyérem volt, és most teljesült! Mindössze másfél hónapig gyakoroltuk a kűrünket, de összeszokott páros vagyunk, így ez elegendő volt. Még fel sem fogtuk, hogy mi képviselhetjük hazánkat a világbajnokságon, de reméljük, hogy jó eredményt érünk el, akár a Pálmaffy Barbara–Bardóczy Ilka páros utódai lehetünk, akik 2 éve lettek világbajnokok” – tolmácsolta boldogságát Toronyi Zsuzsi és Berthold Nóra, a páros kategória győztesei.

Toronyi Zsuzsi és Berthold Nóra összeszokott párost alkotnak: mindketten a Műszaki Egyetem mesterképzésére járnak

Dr. Korona Petra ugyan „csak” a harmadik helyen végzett, hatalmas lehetőséggel lett gazdagabb. A legjobb rudas trükkökért járó különdíjasként három hétre szóló szerződést kapott; Franciaország legnevesebb cirkuszaiban léphet fel műsorszámával. A közigazgatásban dolgozó jogásznő még nem tudja, hivatása mellett hogyan él a lehetőséggel, de biztosan talál megoldást rá, hogy összeegyeztesse a turnét a munkájával.

„Három éve kezdtem el a rúdtáncot, a versenyre másfél hónapja készülök, az utóbbi időben heti 6 alkalommal, napi 1,5-2 órát edzettem. Egész héten izgultam a bajnokság miatt, mert nem vagyok hozzászokva a színpadi szerepléshez. Abban bíztam, hogy az első hatban benne leszek, dobogóról vagy különdíjról nem is álmodtam” – mesélte Dr. Korona Petra.

Dr. Korona Petra trükkjével lenyűgözte a zsűrit
Miss Poledance Hungary 2013
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.12 15:29:15

Sportszelep nemzetisport.hu

Nemcsak ő maga él aktív életet, de még edzéseket is tart, illetve sportfelszereléseket is forgalmaz.

2018.12.05 17:39:13

Sportszelep nemzetisport.hu

Nagy Ádám csapattársa elvétve kap csak lehetőséget, aggodalomra azonban nincs ok…

2018.12.01 10:43:49

Sportszelep nemzetisport.hu

Mindhárom kisgyerek elfért egy egyébként nem túl tágas BMW-ben.

2018.11.30 18:55:18

Sportszelep nemzetisport.hu

Genie Bouchard a milliárdos üzletember, Richard Branson szigetén vesz részt egy tornán.

2018.11.21 21:27:26

Sportszelep nemzetisport.hu

A Paris Saint-Germain labdarúgója Giovanna Lancellottival alkot párt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS