Szexi szőkével vigasztalódik Ashley Cole

Vágólapra másolva!
2011.03.14. 12:38
null
Ashley Cole, a Kelemen Anna-hasonmás Casey Paul, egy közös barátnő és a vízipipa szipkája (Fotó: Thesun.co.uk)
A Chelsea válogatott védőjét különösebben nem nyomasztják az elmúlt hónapok történései: szemtanúk szerint vidáman ivott és cigizett vasárnap éjszaka egy menő londoni klubban. Immáron az új barátnője társaságában.

Ashley Cole vidáman partizott vasárnap este a felkapott londoni Raffles klubban. A Chelsea futballistája először jelent meg nyilvánosan új barátnőjével, a 29 éves Casey Paullal, de ez csöppet sem feszélyezte. Olyannyira nem, hogy szemtanúk elbeszélése szerint önfeledten ivott és cigizett, és a menő helyeken mostanában ugyancsak menőnek tartott vízipipát is lelkesen szívta.

„Ő volt az egyetlen a társaságban, aki keményen cigizett – mondta egy szemtanú a Sun című angol bulvárlapnak. Szívtak vízipipát is, és kibontottak legalább egy palack 100 fontos (kb. 31500 Ft) Veuve Clicquot pezsgőt is."

A társaság, melyben ott volt még két Chelsea-játékos, Michael Essien és John Obi Mikel is, csak hajnalban indult el Cole Ascotban lévő házába, ahol, elmondásuk szerint, tovább folytatták a bulit.

2010. februárban derült ki, hogy Ashley Cole megcsalta feleségét, a popsztár Cherylt, aki azonnal be is jelentette, hogy elhagyja a csapodár futballistát (a linkre kattintva megnézheti, miről mondott le Ashley). Nyáron meg is történt a válás, Cole azonban azóta sem bír magával: legutóbb azzal került a címlapokra, hogy egy légpuskát vitt be a Chelsea edzőbázisára, amivel aztán véletlenül meglőtt egy fiatal fiút.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik