Szambázott Sepp Blatter: feltörték a FIFA honlapját - kép, videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.24. 11:13
null
Nincs is szórakoztatóbb látvány egy boldogan táncoló FIFA-elnöknél (Forrás: twitter.com/bpfootball)
„Tiszta világbajnokságot" akarnak azok az informatikailag jól képzett drukkerek, akik egy táncoló Sepp Blatterrel díszítették a nemzetközi szövetség honlapját.

Vasárnap éjszaka informatikai támadás áldozata lett a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) honlapja, újabb színnel gazdagítva a brazíliai Konföderációs Kupát a pályán kívül is izgalmassá tevő tüntetéssorozatot.

Az ismeretlen brazil elkövető egy „We want a fair World Cup" azaz „Tiszta világbajnokságot akarunk" feliratú hirdetéssel köszöntötte az oldal látogatóit, akik aztán megcsodálhatták a szambajelmezben és öltönyben táncoló FIFA-elnököt, Sepp Blattert is.

(Forrás: 101greatgoals.com)

A vasárnap esti támadás nem az első ilyen eset a torna alatt: június 18-án egyszer már feltörték a FIFA honlapját, akkor a tüntetőkre támadó rohamrendőröket mutató, valamint a követeléseket egy kedves hölgy által ismertető videót helyeztek el az oldalon.

A jövő évi labdarúgó-világbajnokságnak is otthont adó Brazíliában zajló Konföderációs Kupával egy időben milliós tüntetéssorozat okoz zavart: a protestálók a jelenlegi torna, valamint a jövő évi vb horribilis és egyre emelkedő költségei, az e miatti áremelések, valamint a háttérben sejtett gazdasági visszaélések és a bűnözés jól érzékelhető növekedése miatt emelték fel a szavukat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik