Sergio Ramos: Casillas meg akart ölni! - kép!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.18. 10:55
null
Casillas sérülésének pillanatai képekben (Forrás: 101greatgoals)
Iker Casillas balszerencséjét nehéz lenne szavakba önteni. A Real Madrid cserepadra száműzött kapusa tavaszi kéztörése után 238 nappal került be ismét a királyi klub kezdőjébe, de a Galatsaray elleni BL-meccsen mindössze 13 perc játék jutott neki a sorstól, miután Sergio Ramosszal szerencsétlenül ütközött, és elsőre ártatlannak tűnő sérülése komolyra fordult, így le kellett cserélni, helyére vetélytársa, Diego Lopez állt be.

A váratlanul sima BL-rajt további részében Isco, Cristiano Ronaldo és Benzema góljaival a spanyol csapat 6–1-re lemosta török ellenfelét, majd repülőre ültek Carlo Ancelotti tanítványai, ahol Casillas pont az őt oldalvonalon kívülre juttató Sergio Ramos mellett kapott helyet.

A két játékos és jó barát hangulatát szerencsére nem mérgezte meg a fájóan peches eset, sőt, még tréfálkozni is volt kedvük, a hátvéd ezt egy a Twitterre posztolt humoros képpel bizonyította:

Szent a béke, a sérülés ellenére jó volt a hangulat a királyi gépen (Forrás: 101greatgoals)
Szent a béke, a sérülés ellenére jó volt a hangulat a királyi gépen (Forrás: 101greatgoals)

„Na ki mellé ültem hazafele úton...hümm, hümm. Valaki meg akar ölni! LOL! A sérülés nem komoly, Iker hamarosan visszatér!” – írta a képhez Ramos.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik