Pistorius az öngyilkosság határán van - állítja egy barátja

Vágólapra másolva!
2013.03.11. 16:54
A barátnője meggyilkolásával vádolt dél-afrikai paraatléta, Oscar Pistorius életéért aggódik a legjobb barátja, derül ki a BBC-n adásba kerülő dokumentumfilmből.

Március 11-én hétfő este mutatja be a brit közszolgálati televízió hármas csatornája (BBC Three) az „Oscar Pistorius: mi történt valójában?" című, ígéretesnek tűnő dokumentumfilmet. Az egyórás alkotásban nyomozati anyagok és tanúvallomások alapján próbálják rekonstruálni a történteket, és 3D-s grafikával igyekeznek a végzetes estén történteket feltárni, és eljutni a megfejtéshez: mi vezethetett a modell, Reeva Steenkamp halálához (már a testébe eresztett négy lövésen túl...).a modell, Reeva Steenkamp halálához (már a testébe eresztett négy lövésen túl...).

Oscar Pistorius a bírósági meghallgatásán sem látszott önfeledtnek (Fotó: Action Images)
Oscar Pistorius a bírósági meghallgatásán sem látszott önfeledtnek (Fotó: Action Images)

A műsorban megszólal Pistorius legjobb barátja, Mike Azzie, aki aggodalmának ad hangot:

„Oscar mára egy teljesen összetört ember lett, kétségbeejtő az állapota. Aggódok érte, úgy látom, az öngyilkosság szélén áll jelen pillanatban – idézi a barát szavait a BBC honlapja. – Már nyoma sincs a hangjában a magabiztosságnak, csak árnyéka önmagának. Olyan, mint egy holdkóros, aki csak körbe-körbe jár, de fogalma sincs, hogy hol van."

A házi őrizetben lévő (mindennap 7 és 13 óra között jelentkeznie kell egy kijelölt pretoriai rendőrőrsön) Pistoriust a jogi védekezés költségei is nyomaszthatják: kénytelen volt eladni a versenylovait, hogy fizetni tudja az őt képviselő ügyvédeket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik