Piqué: „Elegem van belőle, hogy mindig Shakira a téma!”

Vágólapra másolva!
2011.03.04. 15:09
Nincs egy perc nyugta sem Piquének, amióta kiderült, hogy Shakirával jár. Most kifakadt a Barcelona védője, és megmondta a véleményét a sajtónak.

A bulvármédia még mindig erőteljesen nyomul, hiába hozott nyilvánosságra több képet is kapcsolatukról Piqué és Shakira. A lesifotósok hada egyszerűen nem hagy nyugtot az „álompárnak", és ebbe már kezd belefáradni a Barcelona ásza.

Piquének elege van abból, hogy az újságírók kizárólag csak Shakiráról és a kapcsolatukról tudják kérdezni, a sportot pedig hanyagolják. Az utóbbi időben sokan kritizálták őt a kapcsolat miatt.

„A sportban hozzászoktam a kritikákhoz, nincs is ezzel semmi baj. Az azonban nem tetszik, amikor egyesek beleütik az orrukat a magánéletembe, és rém könnyen ítélkeznek" – mondta a hátvéd, de Shakira nevét egyszer sem ejtette ki a száján.

„Az lenne az igazi, ha csak a sportról kérdeznének, de azt hiszem, elkerülhetetlen, hogy magánéletem is szóba kerüljön." Piqué reméli, hogy hamarosan minden visszakerül a régi kerékvágásba, főleg, hogy Shakira éppen koncertkörútra indult Amerikába.

A Shakira-témát ezzel zárta Gerard Piqué: „azért jöttem, hogy a futballról beszéljek". Ennek ellenére egészen biztos, hogy ezzel nem sikerül leszerelnie a „kullancsokat".
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik