Osvaldo barátnője a Twitteren ment neki a római trolloknak

Vágólapra másolva!
2013.08.16. 11:26
null
Csak nyugalmat és békét szeretnének (Forrás: ciudad.com.ar )
Jobb nem ujjat húzni Jimena Baronnal, mert egy középső formájában adja vissza azt! Az AS Roma csatárának argentin barátnője a Twitteren játszott megmondóemberest, miután elege lett a kedvesét az edzéseken és a közösségi média oldalain terrorizáló szurkolókból.

Üzenetét egy nemzetközileg elfogadott jelzéssel próbálta tolmácsolni a tifosik felé, akik azóta haragszanak Osvaldóra, mióta az Olasz Kupa májusi fináléját követően élesen kritizálta a Roma akkori edzőjét, Aurelio Andreazzolit.

„Jobb lett volna, ha beismered, hogy alkalmatlan vagy... Menj, és ünnepelj a Lazióval...” – írta az 1–0-ra elveszített kupadöntő után Twitterén az argentin származású, de olasz válogatott csatár. A római ultrák bár az egész csapatra haragszanak a döntőben tanúsított hozzáállásuk miatt, Osvaldót egy gyáva és jellemtelen alaknak is tartják, amit a felkészülési időszak alatt többször is a tudomására hoztak.

Többek között ezen akadt ki Jimena Baron, aki nem fogta vissza magát, mikor leírta őszinte véleményét a drukkerekről:

„Itt egy remélhetőleg világos üzenet nektek, ti bunkó/primitív szurkolók, akik képtelenek vagytok leszállni rólunk. Szánalmasak vagytok, nincs életetek, szégyen, amit műveltek. Ha a kép nem lenne elég, tanuljatok meg spanyolul, és érteni fogjátok az üzenetem.”

Ouch, ez bizony mart mint a mustár, a jövőben jobb lesz nem keresztbe tenni Osvaldonak. Persze ez csak a mi véleményünk, a római drukkerek továbbra sem fogynak ki az ötletekből, az énekes és színésznő Jimena üzenete után egyből érkezett a válasz:

Osvaldo, te sza***rab (Forrás: 101greatgoals)
Osvaldo, te sza***rab (Forrás: 101greatgoals)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik