Őrült módon látni akarta Tottit az ázsiai rajongója - videó

Vágólapra másolva!
2012.11.02. 14:50
Címkék
A Parmaba vonattal induló AS Roma csapatát búcsúztató tömegből, hát, hogy is mondjuk, kitűnt egy lelkes iskoláslány(nak látszó) szereplő.
TOTTI, TOTTI, TOTTI, TOTTI!
TOTTI, TOTTI, TOTTI, TOTTI!

Szép dolog a rajongás, és még szebb, ha videó is készül róla, amit egy ilyen novemberi napon ámulva figyelhetünk. Az AS Roma futballcsapata szerdán Parmaba utazott, méghozzá vonattal. A római Termini pályaudvaron jelentős érdeklődés kísérte a csapat indulását. Azonban, amíg a többség bírt magával, elvégre látott már híres olasz futballistát, addig egy meglehetősen furcsán öltözött, és nem kevésbé furcsán viselkedő ázsiai lány tett róla, hogy az esemény Youtube kompatibilis legyen.

A felül matrózblúzt (manga fétis?), alul mackóalsót viselő lány szegényes olasz szókincséből csak Francesco Totti vezetéknevének lankadatlan, fejhangú ismételgetésére futotta. Az sem szegte kedvét, hogy pár perc után látványosan kifulladt a szakadatlan ugrálásban, hátha valamelyik ablakban megpillantja a Capitanót.

Végül a többi várakozó megszánta a „kiszeltüncis" szemöldökkel megáldott leányt, és előbb szóltak neki, hogy melyik kocsiban gubbaszt Francesco, majd egy jótét lélek kétszer is felemelte az elszánt rajongót, aki így készíthetett egy-két képet, és talán még rá is nézett Totti.

Persze az egész csak vicc volt, mert a nő Ajako Imoto, aki manapság a legnépszerűbb komikus Japánban. Szerencsére ezt nem tudták Olaszországban, mert különben kiszúrták volna...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik