Nagyapás szülés - unokáját segítette világra a sportigazgató

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.22. 10:29
null
A boldog család: Amber Fry, Craig Mackail-Smith és a kis Isla (Fotó: mirror.co.uk)
Barry Frynak, az angol harmadosztályban szereplő Peterborough sportigazgatójának különösen nehezen indult a hete, neki kellett segédkeznie ugyanis lánya szülésénél.

A Manchester United utánpótlásában nevelkedett Fry épp otthon pihent, amikor lányánál megindult a szülés. Nem volt mit tenni, a 68 esztendős sportember máris tárcsázta a mentőket, és egy kis telefonos segítséggel világra segítette unokáját.

„Egy szülésznő telefonon keresztül próbálta elmagyarázni, hogy mit kell tennünk, de a nagy hangzavarban semmit sem hallottunk. Barry elképesztő volt, én még nem láttam őt ilyen gyorsan mozogni. Ez egyszerre volt életem legjobb és legrosszabb élménye” – mesélte a nagy esemény után Fry veje, Craig Mackail-Smith, aki egyébként az angol másodosztályú Brighton and Hove Albion játékosa, de korábban a Peterborough-ban is megfordult.

A nap hőse, Barry Fry (Fotó: Action Images)
A nap hőse, Barry Fry (Fotó: Action Images)

Egyes hírek szerint a nagypapa már unokája futballkarrierjét is megtervezte, de mivel lány lett az új jövevény, így a kis Mackail-Smith egyelőre megúszta, hogy a Peterborough utánpótlásában kelljen szerepelnie.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik