Mindenki nyugodjon le: Larissa Riquelme szabadon igazolható

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.02. 23:54
null
Tényleg? A Seahawks a legvégén dobott interceptiont? (A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!)
Olyan rég nem olvastunk már egy árva sort sem a hazája futballválogatottjának ismertségét ügyesen meglovagoló paraguayi fotómodell Larissa Riquelméről, hogy biz' isten, megfeledkeztünk róla.

 

Egészen addig, amíg friss átigazolási hírek után kajtatva az egyik olasz honlapon rá nem bukkantunk a nevére, izé, meg nem láttuk a fotóját. Amíg a kedves olvasók is bebútolják magukat a mellékelt képgaléria segítségével, eláruljuk, hogy a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon felbukkanó Larissa azért került most újra elő, mert váratlanul szakított futballista vőlegényével.

Az mondjuk nem derült ki, hogy mit szúrt el ennyire jóvátehetetlenül a wannabe-vőlegény, Jonathan Fabbro, aki amúgy a paraguayi élvonalbeli Cerro Porteno 11-szeres válogatott támadó középpályása, de hogy órák óta veri a fejét a falba, miközben nyelőcsőzsibbasztó égetett szeszekkel tompítja a saját központi idegrendszerét, az nyilvánvalónak tűnik. Mint ahogy az is, hogy az újra „szabadon igazolható” Larissának mostantól ugrásszerűen megszaporodnak a nem fogadott hívásai.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik