Még Bale orvosija is 10 milliót ér, de így sem ismerik Madridban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.04. 17:37
null
Ez a mosoly 10 millió euróba került a spanyol klinikának (Fotó: realmadrid.com)
Lassan már a nevét sem ejthetjük ki Gareth Bale-nek anélkül, hogy a pénztárcánkat ki ne nyitnánk. A legfrissebb angol sajtóhírek szerint még a walesi orvosi vizsgálatáért is fizetnie kellett a klinikának, ahol elkészült róla az első hivatalos madridi kép, ráadásul nem kevesebb, mint 10 millió eurót (nem elírás, majd' 3 milliárd forintot). És a nap meglepetése: a ballábas szélsőt még így sem ismeri mindenki a Bernabéu környékén.

A 90 és 100 millió euró közti összegért a spanyol fővárosba szerződő Bale-ről vélhetően az átigazolása után sem fog leszállni a nemzetközi sajtó, hiszen ha valaki másodpercenként annyit keres, mint Marika néni egész hónapban a sarki kisboltban, az tűrje a pletykaáradatot.

Egyébként ha valaki pontosan tudni szeretné, hogy mennyit pénzt is gyűjt a királyiak legfrissebb igazolása, és a béréből pontosan hány darab Suzuki Swiftet vehetne, az a whatbaleearns.co.uk-n folyamatosan figyelemmel követheti a középpályás számláját. Itt megnézhetjük, hogy Gareth már a kontraktusa aláírását követő 10 másodpercben megkereste az ebédje árát, valamint, hogy két óra után már egy életre elég babkonzerv-szállítmányt is rendelhetett volna. Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy fél nap után egész St. Daviest meghívhatta volna egy One Direction koncertre.

A legfrissebb, ropogós Bale-sztori szerint a több mint 20 ezer madridista előtt bemutatott labdarúgó megvizsgálásáért 10 millió eurót fizetett a spanyol Sanitas klinika, amelyért cserébe a cég logójával és a betappancsozott walesivel készült kép bejárta az összes nagyobb sportoldalt.

Bale már a bemutatása alatt összehozott annyit, hogy vegyen egy házat Madridban (Fotó: realmadrid.com)
Bale már a bemutatása alatt összehozott annyit, hogy vegyen egy házat Madridban (Fotó: realmadrid.com)

Azt hihetnénk, hogy az ilyen történetek után már Madridban is mindenkinek a könyökén jön ki Bale, de nem, sőt, olyan is akad, aki még csak nem is hallott a blancók történetének első „welch” futballistájáról.

 



Az alábbi videóban épp a walesi bemutatása kapcsán kérdezték a madridi rend egyik őrét, azonban az úriembernek fogalma sem volt, kiről van szó. Be kell valljuk, a nyári átigazolási hercehurca után egy kicsit irigyeljük őt...

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik