Magányos hős: egyedül tüntetett Mancini maradásáért - fotó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.13. 20:16
null
Mindig elkezdeni a legnehezebb... (Forrás: Daily Mail)
Folytatjuk népszerű sorozatunkat, de ezúttal a stadionon kívülről jelentkezünk: igenis, szeretnék a Manchester Citynél, ha maradna az olasz tréner!

Már szombaton a Wembley Stadionban a Wigannal szemben elbukott FA-kupa-döntő után is több ezer drukker skandálta a Manchester City menedzserének, Roberto Mancininek a nevét, azért az igazi jelzés az, amikor egy emberként vonul a tömeg utcára, hogy letegye a garast a csapat vezetője mellett.

Az egy emberként kitétellel ezúttal sem volt gond: a City otthona Etihad Stadion előtt hétfőn egy magányos drukker feszítette ki drapériáját, amin az állt, hogy „Mancininek maradnia kell". A csapat és az olasz maestro lélekben biztos az elkötelezett rajongóval volt, testben azonban inkább Londonban, a kupadöntő után ugyanis ott készülnek a Reading elleni szezonzáró bajnokira.

Eközben Roberto Mancini távozik – a Queens Park Rangers stadionjából, ahová most edzésre jár a csapatával
Eközben Roberto Mancini távozik – a Queens Park Rangers stadionjából, ahová most edzésre jár a csapatával

A hétvégén széltében, hosszában arról lehetett olvasni, hogy a City tulajdonosai Manuel Pellegrinivel szeretnék a nyártól helyettesíteni Mancinit – ennek szólt a látványos megmozdulás. Hétfőn késő este aztán az is kiderült, hogy a klub vezetőségét nem hatotta meg a kisebbségi vélemény: a célkitűzéseket nem teljesítő Mancinit kirúgták.

Ami pazarul illeszkedik „Magányos hősök" sorozatunkba, melynek legutóbbi epizódjában a kedvenc csapatát, a Pescarát Genovába egyedül elkísérő drukkerről írtunk. Az új jelentkezőnek is jár persze a tisztelet!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik