Karácsonyi slágerrel büntetnek a Milan megasztárjai

Vágólapra másolva!
2012.12.20. 14:04
Az idei ősz során finoman szólva sem kényeztette el káprázatos futballal szurkolóit az olasz AC Milan csapata, ráadásul a közelgő karácsonyi ünnepek hangulatára a csütörtök déli BL-sorsolás eredménye is rányomja a bélyegét. Persze ez nem jelenti azt, hogy nincs okuk mosolyogni a milánói piros-feketék szimpatizánsainak.

A széles mosolyhoz nincs is másra szükség, csak megtekinteni a klub hivatalos Youtube-csatornájára feltöltött karácsonyi videót, melyben Milan-játékosok a '80-as évek egyik legnagyobb karácsonyi slágerével, a Wham azóta is minden decemberben szüntelenül felcsendülő – Last Christmas című – dalával kívánnak minden jót az ünnepekre és az új évre. Egy biztos, örülhetnek a játékosok, hogy nem a hangjukkal kell megkeresniük a napi betevőt.klub hivatalos Youtube-csatornájára feltöltött karácsonyi videót, melyben Milan-játékosok a '80-as évek egyik legnagyobb karácsonyi slágerével, a Wham azóta is minden decemberben szüntelenül felcsendülő – Last Christmas című – dalával kívánnak minden jót az ünnepekre és az új évre. Egy biztos, örülhetnek a játékosok, hogy nem a hangjukkal kell megkeresniük a napi betevőt.

A produkciók sorát az egyik hátvéd, Francesco Acerbi nyitja egy erősen felejthető énekléssel, őt Luca Antonini, Mattia De Sciglio és a Mikulásnak öltözött Alexandre Pato követik hasonlóan botrányos, de aranyos műsorral.

Üdítő kivétel a piros-fekete karácsonyi bandában az egész elviselhető hangon éneklő Kevin-Prince Boateng, akitől azonban nem meglepő a kiemelkedő színpadi produkció. A ghánai válogatott középpályást egy évvel ezelőtt már halhattuk énekelni, a Milan 2011-es bajnoki címének ünneplése közben pedig Michael Jacksont idéző tánclépéseivel örvendeztette meg a dugig tömött San Sirót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik