Hány az óra, Beckham úr? - képek, videó

David Beckham lett a Breitling luxusóra arca. A futballista és a svájci óragyártó cég abban állapodott meg, hogy az egykori angol válogatott fogja népszerűsíteni a Transocean Chronograph Unitime órát. A futballista rendkívül meglepődött, hogy rá esett a választás.

„Amióta az eszemet tudom, csodálom a Breitling-órákat. Ez a gyár nem csak hogy a legjobb minőségű órákat gyártja, de időtlen formavilága generációk zsinórmértékévé vált. Nem is lehetett kérdés, hogy elvállalom ennek a fantasztikus márkának a népszerűsítését.” – áradozott Beckham.

Ahogy az már lenni szokott ilyenkor, a elkészült a reklámfilm, fényképek árasztották el a világhálót. Ezért most mi is megmutatjuk a Facebookra feltöltött képek segítségével, hogyan készült Beckhammel a reklám, és milyen jól áll a kezén a csodaóra. Van még kérdése valakinek? Persze, hogy van, hiszen botor módon még nem is írtuk meg, mennyibe kerül az óra... Nem kell félni, teljesen baráti a Breitling ára. Amerikában mindössze 11 ezer dollárért már hozzá lehet jutni, ami alig több mint 250 ezer forint, úgyhogy lehet szaladni az automatához, nehogy a szomszédunk előbb legyen trendi, mint mi. Ugyebár.

Az órareklám werkfilmje
 

 

 

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2014.04.23 16:08:45

Sportszelep nemzetisport.hu

A vörösök 24 éve várnak a bajnoki aranyra, Ukë Krasniqi „csak” 11 éve. De rendkívül kitartóan.

2014.04.23 12:30:44

Sportszelep nemzetisport.hu

David Moyes kijelölt helyettese után Wayne Rooney és üveges tekintetű társai futottak be a szerda délelőtti tréningre.

2014.04.23 10:35:59

Sportszelep nemzetisport.hu

Torres nem csak az Atlético történetének egyik legjobb csatára volt, de egy a szurkolók közül. Ezért imádják még mindig.

2014.04.22 22:32:23

Sportszelep nemzetisport.hu

A brit autómárka újdonsült nagykövete a mérnököktől vette át 36 millió forintos járgányát.

2014.04.22 16:36:27

Sportszelep nemzetisport.hu

Új lányokkal folytatódik a barátnők és feleségek BL-csatája, Arda Turan és David Luiz kedvese dob be mindent olvasóink kegyeiért.