Hány az óra, Beckham úr? - képek, videó

Vágólapra másolva!
2012.11.15. 11:34
David Beckham lett a Breitling luxusóra arca. A futballista és a svájci óragyártó cég abban állapodott meg, hogy az egykori angol válogatott fogja népszerűsíteni a Transocean Chronograph Unitime órát. A futballista rendkívül meglepődött, hogy rá esett a választás.

„Amióta az eszemet tudom, csodálom a Breitling-órákat. Ez a gyár nem csak hogy a legjobb minőségű órákat gyártja, de időtlen formavilága generációk zsinórmértékévé vált. Nem is lehetett kérdés, hogy elvállalom ennek a fantasztikus márkának a népszerűsítését.” – áradozott Beckham.

Ahogy az már lenni szokott ilyenkor, a elkészült a reklámfilm, fényképek árasztották el a világhálót. Ezért most mi is megmutatjuk a Facebookra feltöltött képek segítségével, hogyan készült Beckhammel a reklám, és milyen jól áll a kezén a csodaóra. Van még kérdése valakinek? Persze, hogy van, hiszen botor módon még nem is írtuk meg, mennyibe kerül az óra... Nem kell félni, teljesen baráti a Breitling ára. Amerikában mindössze 11 ezer dollárért már hozzá lehet jutni, ami alig több mint 250 ezer forint, úgyhogy lehet szaladni az automatához, nehogy a szomszédunk előbb legyen trendi, mint mi. Ugyebár.

Az órareklám werkfilmje
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik