Ferguson elkáromkodta magát a nagy MU-kvízen - videó

Vágólapra másolva!
2013.01.18. 20:43
A Manchester vörösebbik felén már hagyománynak számító „A Nagy United-kvíz" vasárnaptól lesz látható az MU-tévén, és az idei forgatáson is – akárcsak tavaly – a mester, Sir Alex Ferguson volt az igazi show-elem.

A skót szakembernek, akinek nemrég szobrot állítottak az Old Traffordon, egy activity-feladvány keretében az „Isten kezét", azaz Diego Maradonának az 1986-os vb-n kézzel szerzett aranygólját kellett elmutogatnia, ami finoman szólva sem ment könnyen. Mire a társak kinyögték a megfejtést, Ferguson egy kiadós káromkodásban tört ki. szobrot állítottak az Old Traffordon, egy activity-feladvány keretében az „Isten kezét", azaz Diego Maradonának az 1986-os vb-n kézzel szerzett aranygólját kellett elmutogatnia, ami finoman szólva sem ment könnyen. Mire a társak kinyögték a megfejtést, Ferguson egy kiadós káromkodásban tört ki.

A nemkívánatos szavakat a műsor készítői természetesen kisípolták, de SAF és a rivális csapat (Giggs, Evans és Rooney) tagjainak fetrengve röhögős reakciójából könnyen kitalálható, hogy nem egy szimpla „azt a leborult szivarvégit!" csúszott ki a száján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik