Ezúttal mivel tört Icardi borsot Maxi López orra alá?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.25. 14:29
null
Icardi a tetoválás közben
Tovább dúl a Mauro Icardi–Maxi López-saga. Ezúttal is tartogatnak a srácok csemegét mindenkinek, aki az élet igazi sűrűje és a valódi drámák iránt érdeklődik.

Azoknak, akik nem követték figyelemmel a szerelmi háromszög részleteit, elmondjuk, hogy a fiatal argentin – amikor együtt játszottak a Sampdoriában – elszerette Maxi Lópeztől Wanda Narát, aki három gyereket szült az utóbbinak. Hogy a két futballista közül ki járt jobban, az persze még nem tisztázott, de tény, ami tény, az asszonyka már Mauro oldalán keresi a boldogságot, sőt házasságot is kötöttek azóta.

Icardit nem biztos, hogy mindenki követendő példának tartja, de amit most csinált, az garantáltan... hogy is mondjuk..., minimum fura. Szóval Mauro úgy gondolta, itt az idő arra, hogy új szintre emelje kapcsolatukat. Ezért azt találta ki, hogy három gyereket varrat magára, három kis angyalt. Eddig oké.

És vajon a kis angyalok alá írt nevek kihez tartoznak? Hát persze, hogy a Maxi, Wanda kettős nászainak gyümölcseihez. Vagyis Icardi büszkén magára tetováltatta felesége gyerekeinek a nevét. Érdekes.

Az érzéseket megértjük, és eszünkben sincs kétségbe vonni őket, hiszen maga Mauro írta ki az itt látható kép alá a Twitterre: „Imádom ezt a három kis angyalt”.

A történet pedig folytatódik...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik