Csúnyán elbánt a pálya Ronaldinhóval Mexikóban - fotó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.29. 09:41
null
Ronaldinho a sérülés pillanatában (Forrás: wsbtv.com)
A brazil zseni Tijuanában lépett pályára csapatával, és a szokatlan műfüvön olyan rosszul pattant egyszer a labda, hogy majdnem a szeme bánta.

Ronaldinho csapatával, az Atlético Mineiróval látogatott a Tijuana rettegett stadionjába, ahol a dél-amerikai csapatok számára rettentően szokatlan műfüvön kellett játszaniuk. A brazilok is megszenvedtek a körülményekkel, csak a 92. percben tudták 2–2-re menteni a találkozót.

És még nem is ez volt a legrosszabb: a 10. percben egy váratlanul pattanó labda csúnyán szemen találta Ronaldinhót, aki a meccset ugyan végig játszotta, azt követően azonban, már otthon, kénytelen volt orvoshoz menni, annyira bedagadt a szeme. Kedden a közösségi oldalára feltett képpel nyugtatta meg rajongóit: a fotó ugyan nem túl bizalomgerjesztő, de a hozzá tartozó üzenet rendezi a helyzetet.

Talán nem ártott, hogy orvos is látta... (Forrás: Marca)
Talán nem ártott, hogy orvos is látta... (Forrás: Marca)

„Elmentem ma egy szemészorvoshoz, megcsináltunk néhány tesztet. Minden oké, jól vagyok” – írta Dinho. Aki a három nap múlva esedékes visszavágón már újra pályára léphet a Tijuana Xolos ellen. Kedden pedig már örömmel számolt be róla a Belo Horizonte-i sportsajtó, hogy a helyi hős a kötés nélkül ment edzésre, igaz, csak a konditeremben dolgozgatott, mert kell még egy-két nap, hogy újra tökéletes állapotba kerüljön a szeme.

„Szerencsére nem találtak az orvosok semmilyen szövődményt. Ugyan fel van még dagadva a szemem környéke, de gyorsan gyógyul. Ha tartósan erősebb fény éri, akkor könnyezik, de lassan újra 100%-os lesz. Csütörtökön pedig már pályára léphetek a Tijuana ellen” – idézi Ronaldinhót, mások lapok mellett, az estadao.com.br oldal is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik