Csaj-vb: CR párja vagy Neymar nője legyen a bronzérmes?

Vágólapra másolva!
2018.07.12. 09:13
Utolsó előtti meccséhez ért a csaj-vb, az elődöntőben Lionel Messi és Yannick Carrasco párjával szemben alulmaradó Georgina Rodríguez és Bruna Marquezine csap össze a bronzmeccsen.

A 33 éves Cristiano Ronaldo nőügyei visszatérő témát jelentettek a Sportszelep hasábjain, hosszú ideig ez egyet jelentett Irina Sejk szerepléseivel is – a pár tagjai 2015 januárjában azonban külön utakra tértek.

A portugál klasszis 2017 januárjában az Aranylabda-gálán mutatkozott először közösen jelenlegi barátnőjével, Georgina Rodríguezzel, akitől novemberben kislánya – Alana Martina – született.

Ő már a negyedik gyermeke a portugál futballistának. Az első három (a 2010-ben született Cristiano Ronaldo Jr., illetve a 2017 júniusában született ikerpár, Eva Maria és Mateo) édesanyjairól nincsenek információk, a hírek szerint béranyáktól születtek. A legidősebb fiú ugyanakkor még szeretne testvéreket, összesen hatot, és Cristiano Ronaldónak is tetszik a hetes szám…

It's all in the details with @chopard / Com @chopard tudo está nos detalhes #ChopardIceCube #GoldToBeProudOf #ChopardEthicalGold

1.2m Likes, 10.9k Comments - Bruna Marquezine (@brunamarquezine) on Instagram: "It's all in the details with @chopard / Com @chopard tudo está nos detalhes #ChopardIceCube..."



Neymar 22 éves színész/modell kedvese, Bruna Reis Maia nagyanyja tiszteletére vette fel a Marquezine nevet. Egészen kicsi korában összebarátkozott már a kamerákkal, négyéves kora óta van a reflektorfényben a 171 centi magasra nőtt szépség.

A számos gyerekdíjat nyerő Bruna és Neymar kapcsolata nem mondható viharoktól mentesnek, hiszen már többször is szakítottak, de a legutóbbi közös reklámjuk is megerősíti, hogy nagyon is lángol még köztük a szenvedély tüze.

Bruna Xhaka felesége után Lindelöf párját győzte le – méghozzá döbbenetesen simán –, de Carrasco nejével szemben már alulmaradt, Georgina pedig Shakira után az orosz vb-követen is továbbküzdötte magát, de Messi kedvesétől az eddigi legnagyobb csatában kikapott.



MEGVAN A MÁSODIK DÖNTŐS

Ezzel egyúttal a döntő párosítása is kialakult természetesen, Antonella Roccuzzo ellenfele Noémie Happart lesz.


Így állunk most
Így állunk most
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik